Transport asigurat pentru elevii de la Hogaş de limuzină CJ. Un Passat de 25.000 de euro…

masina cj (1)cop

Un Volkswagen Passat clasa Lux este parcat în mod frecvent în faţa Liceului Calistrat Hogaş din Piatra Neamţ sau în curtea interioară, după cum ne-au semnalat, în dese rânduri, cetăţeni din Piatra Neamţ.

masina cj (1)Maşina opreşte dimineaţa şi din ea coboară 1-2 elevi iar la prânz, la finalul cursurilor, aceeaşi maşină parchează în curtea interioară aşteptând pasagerii.

Cei care cunosc numărul de înmatriculare spun că este vorba de un autoturism al Consiliului Judeţean Neamţ, ba chiar unul folosit de conducere, fiind vorba de cele câteva maşini, model de lux, achiziţionate în urmă cu câţiva ani. Tot gura (bine informată a) târgului spune că, în ultimele luni, respectiva maşină este folosită de secretarul judeţului, Daniela Soroceanu.

Cum – spre deosebire de alţii – nu credem că păcatele părinţilor trebuie moştenite de copii, singura concluzie logică a faptului că maşina CJ şi-a făcut haltă în curtea liceului ar fi că instituţia judeţeană dă o mână de ajutor pentru naveta domiciliu-şcoală-domiciliu, tuturor elevilor de la acest liceu, fără nicio discriminare.

masina cj (2)Cât priveşte faptul – aşa cum scria un cititor din cei care au sesizat fenomenul – “că şoferul de la CJ a ajuns bonă pentru elevii pe care-i cară cu maşina de serviciu”, este evident că omul nu are nicio vină, face şi el ce i se spună pentru a-şi păstra locul de muncă şi pâinea.

În ciuda sugestiilor unor cititori, nu am alocat timp şi resurse pentru a face filaj o zi întreagă după respectiva maşină, ratând astfel potenţialele destinaţii importante pentru interesul public judeţean de care fac unii vorbire: magazine, salon de coafura, reprize de shoping, shaormerie, alt liceu de la poctvoava din apropierea Podului de la Orion, o televiziune aflată în curte cu mai multe firme etc.
Suntem însă convinşi că, în timp, cititorii nostril vor furniza şi alte fotografii precum cea de mai sus…

V.N.

N.B. – Aşteptăm cu interes reacţia de apărare previzibilă: fotografia de mai sus este dintr-o zi când doamna secretar a onorat cu augusta-i persoană o acţiune organizată instituţional, blablabla… 🙂 🙂 🙂 . Dincolo de lipsa de jenă care la unii dă pe dinafară, ar fi de dorit, totuşi, să-şi pună întrebarea „Ce te faci, Chiriţo, dacă mai sunt şi alte poze?”

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Transport asigurat pentru elevii de la Hogaş de limuzină CJ. Un Passat de 25.000 de euro…

  1. Nu pot sa cred ca responsabilul pt legalitate face asa ceva. Sau poate e o masura de protectie pt elevi, protejandu-i astfel sa nu fie pipaiti de vreun prof. Ori sunt cazuri sociale ce necesita bani de la stat. Apropo, mama lor nu a luat un an de zile bani de la stat pentru…stat?

  2. Ii doare … fix in pix ! Plata se face de …SFINX !! Cu banii chetroi nemtoilor… ! Mi-e dor de urbea mea natala ! Am sa astept pina la vara !

  3. Cucoana asta nu are pic de rusine. De ce o mai tine Iacoban la CJ daca e atat de tupeista si fara bun simt?

Lasă un răspuns