Transfer WOW! Secretarul general Pro România Neamț a trecut la S.O.S.!

Pro România Neamț urmează același traseu al dezintegrării ca și ALDE Neamț, o ultimă confirmare fiind transferul bombă al celui care până acum era secretarul general al organizației nemțene din partidul lui Ponta în cel al Dianei Șoșoacă.
Nelu Dumitriu (secretar general Pro România Neamț, coordonator Pro România Zănești, consilier local în aceeași comună) a a unțat în urmă cu puțin timp faptul că s-a înscris în S.O.S. și va candida sub sigla acestui partid pentru funcția de primar de Zănești.

„Stimați prieteni, cetățeni ai comunei Zănești incepând de astăzi am preluat președinția Partidului S.O.S. ROMÂNIA filiala Zănești și sunt candidatul acestei organizații politice la funcția de primar al comunei Zănești!
Continuam reprezentarea suveranismului în România și implicit în comunitatea noastră și va invităm să fiți cât mai mulți alături de noi!” a anunțat Dimitriu.

Din calitatea de consilier la Zănești în acest mandat, acesta a atacat în instanța de contencios administrativ o hotărâre a Consiliului Local care stabilea creșterea uriașă a tarifului la serviciile de salubritate, scumpire pe care acesta o consideră injustă și care ar servi doar interesele unei anumite „mafii”.

V.N.