Transfer în masă anunțat de șefa Femeilor ALDE: „50 de femei de la Tîrgu Neamț au lăsat PNL pentru ALDE!”

50 de membre OFL (Organizația Femeilor Liberale) din Tîrgu Neamț au părăsit PNL pentru varianta, doctrina și organizația liberal-democrată, a anunțat Vasilica Crețu, președintele Organizației de Femei Alde Neamț. Informația a fost susținută și de Ion Asaftei, președintele ALDE Neamț în conferința de presă pe care a susținut-o astăzi alături de Vasilica Crețu (care e și primar de Dobreni) și de consilierul județean Iulian Luca.

Președinta Crețu a mai precizat că în urmă cu 3 zile, adică joi, a și avut o întâlnire la Tîrgu Neamț cu liberalele reconvertite la liberal-democrație, moment organizat de Viorel Bălțătescu, liderul ALDE Tîrgu Neamț și la care a participat un întreg staff județean, în frunte cu Asaftei.

Liderii ALDE Neamț nu au oferit și alte detalii legate de această achiziție în masă, gest care ar putea însemna că în zona respectivă operațiunea de transfer ar putea fi și mai amplă.

Surse neoficiale spun că din Organizația OFL Tîrgu Neamț ar fi migrat chiar și doamne care aveau funcții, inclusiv până la nivel de vicepreședinte al organizației.
PNL Neamț nu a infirmat până la această oră informația, deși conferința de presă ALDE Neamț a fost transmisă în direct și a avut loc în urmă cu circa 5 ore.

 

Daniel Vinca

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns