Transfer de senzaţie! Fostul viceprimar Grigoraş a trecut la ALDE!

DSCN4538

Consilierul local Adrian Grigoraş (fost viceprimar de Piatra Neamţ, actualmente director Urbtrans) a intrat în echipa ALDE urmând să fie unul din cei de pe lista acestui partid pentru Consiliul Local Piatra Neamţ. Grigoraş a şi fost prezentat ca unul din numele importante de pe lista ALDE într-o conferinţă de presă susţinută de candidatul pentru funcţia de primar, deputatul Cătălin Drăguşanu.

„Vreau să îi mulțumesc domnului Drăgușanu și întregii echipei ALDE. Îmi voi organiza toate resursele, îmi voi pune la dispoziție experiența mea cumulată în 2012-2016 pentru îndeplinirea proiectelor ALDE.Voi pune la dispoziția locuitorilor municipiului Piatra-Neamț experiența mea acumulată în perioada 2012-2016 la Primăria Piatra-Neamț unde am deținut funcția de consilier local, viceprimar, apoi director la ADI Urbtrans. Am văzut în echipa ALDE oameni noi, idei constructive. Cred în ALDE că va trimite în Consiliul Local oameni onești, care să îi respecte pe cetățenii care i-au votat. Am o oarecare experiență în domeniul transporturilor, de aceea voi încerca să fac anumite schimbări, dar acestea se pot face doar cu o echipă bine determinată”, a declarat Adrian Grigoraş.

”Am aici adeziunea domului Grigoraș care va unul din candidații noștri la Consiliul Local”, a precizat deputatul Drăgușanu. „Experiența acumulată de domnul Adrian Grigoraș în Asociația de Dezvoltare Intracomunitară URBTRANS ne va ajuta să îmbunătățim sectorul de transport public de călători din Piatra-Neamț.”, a mai punctat Drăgușanu.

Alături de Grigoraş, a fost prezentat un alt candidat de pe lista ALDE. Cristian Chihenea, membru în conducerea locală ALDE Piatra Neamț, este economist, are experiență în mediul privat de 15 ani, acum lucrând ca director de zonă la un brand naţional. Ca locuitor în cartierul Gara Veche, acesta vrea să pună în aplicare un proiect de agreement numit ”Parcul de recreere și joacă Gara Veche”.

Revenind la transferul lui Grigoraş în ALDE, acesta a candidat în 2012 pe lista PPDD de la Consiliul Local. A ajuns viceprimar după demisia din funcţia respectivă a Monicăi Anton şi de asemenea, prin demisia sa, în funcţia respectivă a ajuns Dragoş Chitic.

D.V.

cop alde grigoras

Lasă un răspuns