Trăistariu spune că Zelensky și Putin sunt la fel. „Doi președinți nebuni!”

Pentru solistul Mihai Trăistariu (originar din Piatra Neamț) președinții Zelensky și Putin sunt la fel. Artistul crede că e vorba de „doi președinți nebuni”, la fel de vinovați de suferințele poporului ucrainean. Deși Zelensky e președintele Ucrainei, țară atacată și bombardată de armata Rusiei, acesta e considerat de Trăistariu la fel ca și Putin care a ordonat această agresiune.

<Evident … Eurovision 2023 nu se va ține în Ucraina ! Nu riscă nimeni să ducă zeci de mii de oameni în țara în care doi președinți nebuni prelungesc la infinit suferința pe pământ … în loc să se înțeleagă naibii cumva și să salveze poporul ucrainean de la moarte !!!> – acesta este un paragraf din mesajul mai amplus scris pe net de Trăistariu la scurt timp după terminarea finalei Eurovision 2022.

Mesaje similare – cu așezarea lui Zelenky pe picior de egalitate cu Putin, legat de războiul din Ucraina – sunt difuzate constant pe net, de la începutul atacului, de propaganda dirijată de la Moscova. E tipul de propagandă țintită pentru cei care nu sunt neapărat rusofili dar pot fi manipulați: „N-o fi nici Putin vreun înger dar nici Zelenschy nu e diferit”. Scopul e evident, slăbirea valului de simpatie pentru refugiații ucraineni dar mai ales pentru slăbirea susținerii (financiară sau cu arme) statului ucrainean.

Pe baza acestei retorici pro-putiniste, războiul poate înceta imediat dacă Ucraina renunță la a-și mai apăra teritoriile și poporul. Adică, să se predea lui Putin.

Daniel VINCA

2 thoughts on “Trăistariu spune că Zelensky și Putin sunt la fel. „Doi președinți nebuni!”

  1. unul dintre nenumaratii tembeli ce se pricep la de toate, dupa medicina si epidemiologie au ajuns profesionisti ai geopoliticii si relatiilor internationale; asta i nivelul saracului Traistariu, nu i poti cere prea mult.

  2. Asta de cand si-a pus par in cap s-a tampit de tot,brusc e mega expert in tot si toate. De iti e rusine ca esti contemporan cu el. Omul nu a depasit trauma de la Eurovisionul ala medieval la care a participat….ma mir ca nu sunt vinovati si reptilienii,si calugarii din Shambala,sau extraterestii din Astra Reticulus…..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.