Tragedie: Tânăr din Negulești, zdrobit într-un accident în Italia!

accident-italia
Sfârșit tragic pentru Emilian Vințu, un tânăr de 23 de ani din Negulești – Piatra Șoimului, care a pierit ieri într-un cumplit accident ce a avut loc în Italia, pe A21, în apropierea autogrill-ului Trebbia Sud din Piacenza. Informația ne-a fost confirmată de primarul comunei, Neculai Nicorescu:
Băiatul lucra ca șofer pe TIR de ceva timp, la fel ca și tatăl său, acesta din urmă fiind în breaslă de mai multă vreme. Din câte am înțeles, ieri băiatul ar fi trebuit să se întâlnească cu tatăl său, pentru a începe pregătirile în vederea întoarcerii acasă, pentru petrecerea sărbătorilor. Nu știu exact cum s-a întâmplat totul, încă sunt marcat de la aflarea veștii. E cu atât mai tragic cu cât era singurul copil la părinți”, a spus primarul comunei.
Din cauze încă necunoscute, patru TIR-uri s-au tamponat ieri la prânz. Tânărul se afla la volanul  unui TIR platformă cu care transporta mai multe autovehicule, iar în urma impactului foarte puternic acesta a rămas zdrobit în cabina TIR-ului, murind pe loc, informează rotalianul.com, site dedicat comunității românilor din Peninsulă.
Potrivit acelorași surse, în câteva minute au sosit și medicii cu ambulanța de la Crucea Roșie dar nu au mai putut face altceva decât să constate decesul tânărului român, în timp ce ceilalți șoferi au scăpat cu răni ușoare sau, unii dintre ei, fără nici o rană.
La locul accidentului au intervenit 5 unități de pompieri și a fost necesară și intervenția a 2 macarele pentru a scoate de pe carosabil TIR-urile și automobilele căzute de pe platforma condusă de șoferul român, unul dintre automobile ajungând chiar pe cabina TIR-ului, lucru care a îngreunat scoaterea corpului neînsuflețit al românului din interiorul cabinii de către echipa de descarcerare.

Alex SÎRBU
Sursa foto: rotalianul.com