Tragedie la Humulești: Bărbat mort într-un incendiu

Un bărbat de aproape 50 de ani a pierit azi-noapte în chinuri groaznice, în urma unui incendiu puternic izbucnit la Humulești, informează ISU Neamț. Omul, care avea grijă de animalele dintr-o gospodărie, locuia într-un grajd în care își amenajase o cameră de locuit și cel mai probabil a adormit cu țigara aprinsă.
În scurt timp, mobilierul din jurul lui s-a aprins, iar apoi focul s-a extins la întreaga anexă. Nenorocirea a fost anunțată prin apel la 112, iar la fața locului s-au deplasat 7 subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.
Am fost înștiințați despre producerea incendilui la ora 01.10, prin apel la 112. Pompierii au reușit să stingă flăcările, care au mistuit 5 tone de fân, 20 de metri pătrați de planșeu din lemn și acoperișul pe o suprafață de 80 de metri pătrați. Pe parcursul intervenției a fost descoperită și victima, pentru care nu s-a mai putut face nimic”, a declarat slt. Maricel Bucur, reprezentantul ISU „Petrodava” Neamț.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns