Tragedie la Bozieni: Și-a omorât nevasta lovind-o cu un lemn în cap!


O crimă înfiorătoare a tulburat ieri liniștea localnicilor din satul Bozienii de Jos, comuna Bozieni. O femeie în vârstă de 63 de ani a fost ucisă de soțul ei, cu patru ani mai mare, care a lovit-o în cap cu un lemn, iar după ce victima s-a prăbușit la pământ a început să o lovească și cu un fund pentru mămăligă. Abia când a văzut că femeia nu mai mișcă, agresorul și-a dat seama ce a făcut și a alertat autoritățile. Din păcate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru femeie, leziunile pe care i le provocase soțul fiindu-i fatale.
Localnicii nu-și pot explica cum de s-a putut ajunge la o asemenea crimă, cu atât mai mult cu cât cei doi soți erau oameni gospodari și liniștiți și se înțelegeau foarte bine.
Îi cunosc foarte bine pe amândoi, oameni la locul lor și respectuoși. El este de loc din Iucșa iar ea de aici, din sat. S-au mutat în Bozieni în urmă cu 15 ani, după ce înainte lucraseră amândoi la București. Nu au făcut niciodată probleme, nu erau scandalagii, el nici măcar nu consuma alcool, de vreo doi ani se lăsase. Din câte știu, femeia avea un băiat de vreo 40 de ani, dintr-o căsătorie anterioară, iar în urmă cu câteva zile ar fi venit la casa părintească. Lumea din sat vorbește că de aici ar fi plecat totul, pentru că nu demult între fiul victimei și tatăl vitreg s-ar fi iscat niște certuri, iar cel din urmă a plecat de acasă și s-a cazat la un hotel din Roman”, a declarat pentru Vestea primarul comunei Bozieni, Doinel Grumezescu.
Gura satului confirmă spusele primarului, invocând motive diverse pentru care s-ar fi ajuns la o asemenea tragedie – ba de la pământ, ba de la moștenire sau chiar de la dorința fiului vitreg de a i se face acte pe casă. Oamenii spun că de la plecarea fiului vitreg scandalurile s-au ținut lanț în casă, culminând cu răbufnirea de ieri a bărbatului, care pe soția lui a costat-o viața.  Mai mult, neoficial se vorbește și de unele afecțiuni psihice de care ar fi suferit bărbatul.
Firul poveștii va fi descâlcit de ancheta deschisă în acest caz de procurorii criminaliști, care cercetează împrejurările ce l-au făcut pe bărbat să se transforme dintr-un om liniștit cum îl știau localnicii într-un ucigaș. Făptașul a fost reținut de polițiști iar pe numele său a fost deschis dosar penal pentru omor.

Alex SÎRBU

 

 

Lasă un răspuns