Tragedie fără margini în familia unei moderatoare TV. Fiul ei, Andrei avea doar 33 de ani şi “a ales să părăsească această lume”

Tragedie uriaşă, tristeţe şi lacrimi în familia cunoscutei producătoare şi moderatoare de la 1 TV Neamţ, Gina Coşnete, al cărei fiu, Andrei a plecat la Cer.

Vestea tristă a fost data cunoscuţilor chiar de Gina, pe contul de pe o reţea de pe internet:

<< …e prea greu…e insuportabil!
…a ales sa paraseasca aceasta lume… si nu pot sa spun mai mult… dar durerea mea… nu poate fi exprimata in cuvinte! 
ADIO ANDREI! DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA TE ODIHNEASCA! NU VOI INCETA SA MA ROG PENTRU SUFLETUL TAU NICIODATA!>>.

Sute şi sute de mesaje de condoleanţe şi de îmbărbătare pentru cea al cărei nume se identifică cu emisiunea realizată (“Viaţa în armonie”) curg pe internet, de la prieteni, colegi de breaslă, cunoscuţi, telespectatori, oameni care spun că au primit câte un dar de suflet prin emisiunile respective.

Pentru a elimina şi clarifica orice speculaţii sau ipoteze, sub titlul <<Adevărul gol-goluţ despre plecare la cer a fiului meu Andrei Curcă>>, Gina Coşnete şi-a asumat şi cele câteva rânduri făcute publice, în numele ei, de o altă colegă de breaslă:

<< Prieteni…..
Deși e greu , știu ca mulți dintre voi aveți întrebări care nu au un răspuns …și îmi revine mie misiunea sa încerc sa-l dau. La rugămintea unei mame de înger care este Gina Cosnete Gina….
Prietenul nostru Andrei Ciurcã a plecat intr o lume mai buna pentru că așa a vrut Dumnezeu. Și pentru că a vrut să lupte singur cu bolile care l-au învins. 
Să fim alături de cea care va trăi de acum înainte rugându-se și pomenindu-l….
Dumnezeu să-l odihnească în pace !>> (Catrinel Dana Cojocaru)

Iar documentul ataşat face cât o mie de cuvinte. Care, din păcate, nu vor putea şterge niciun fir din durerea uriaşă a părintelui care îşi îngroapă copilul.

Trupul tânărului este depus la una din capelele de la Cimitirul Eternitatea (Borzoghean). Înmormântarea va avea loc marţi, de la ora 13.

Redacţia Vestea transmite Ginei Coşnete şi întregii familii zdrobite de durere creştinescul mesaj “Dumnezeu să-l odihnească în pace!”. 

Vestea

Lasă un răspuns