Tragedie! Copil de 5 luni mort în incendiu!

Un copil de doar 5 luni a decedat în această după-amiază după un incendiu ce a avut loc la o locuință din comuna Icușești.
Copilul care avea să fie declarat decedat de medicul de pe ambulanța Smurd și cei doi frați ai lui au fost scoși din casa în flăcări de către mama lor.

Detalii sunt oferite de ISU Neamț: „Prin apel la 112, în jurul orei 14:40, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Bălușești,  comuna Icușești.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM și pompieri voluntari din cadrul SVSU Icușești.
Pompierii voluntari din cadrul SVSU Icușești au localizat incendiul care s-a manifestat în interiorul unei camere dintr-o locuință,  cu degajare mare de fum.
În interiorul camerei erau trei copiii minori. Aceștia au fost evacuați de mama lor până la sosirea forțelor de intervenție.
Forțele de intervenție au găsit la fața locului un sugar de 5 luni în stop cardio-respirator, cu arsuri la nivelul membrelor inferioare. Din păcate,  copilul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD declarând decesul.
În urma incendiului a ars patul care se afla în imediata apropiere a sobei.
Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost jarul/scântei căzut din sistemele de încălzire>>.

V.N.

Lasă un răspuns