Tragedie: Consilierul judeţean Neculai Andoni a murit strivit de un buştean

andoni

Consilierul judeţean Neculai Andoni a decedat vineri dimineaţa în urma unui accident de muncă petrecut în curtea unei firme de exploatare a lemnului din Târgu Neamţ. Primele informaţii acreditează ideea că alesul judeţean ar fi fost strivit de un buştean ce s-ar fi desprins dintr-o stivă sau dintr-o maşină.

Inspectorul şef adjunct de la ITM Neamţ, Virgil Lăpuşneanu a precizat: “Am fost sesizaţi de această tragedie şi de Poliţia Târgu Neamţ şi de reprezentantul unei firme care asigura partea de securitate a muncii la gaterul respectiv. O echipă ITM se îndreaptă spre Târgu Neamţ pentru a lămuri cauzele şi împrejurările exacte în care a avut loc acest accident soldat cu decesul unei persoane”.

Membri de vază ai PNL Neamţ erau consternaţi de tragedie. “Am aflat această veste tristă. Domnul Andoni era un bun coleg, un om deosebit. Vom lua legătura cu familia pentru a vedea cu ce putem ajuta şi noi. Transmitem şi pe această cale sincere condoleanţe. Ce să spun mai mult? Vorbele sunt de prisos. Nu îmi vine să cred…”, a declarat senatorul Eugen Ţapu.

Fostul preşedinte al CJ Neamţ, actual consilier judeţean, Vasile Pruteanu era, de asemenea, şocat de această veste: “Săptămâna trecută am vorbit cu el. Am vorbit diverse, şi politică dar şi despre familii, sănătate, cum vorbesc colegii şi prietenii. A fost un om deosebit, un om de echilibru, care îndemna la calm şi la pace… Nu pot să cred că e adevărat. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-i întărescă pe cei apropiaţi…”.

Neculai Andoni a lucrat ani de zile în diverse compartimente ale Romsilva Neamţ. În ultimul timp lucra în mediul privat.

vestea.net

One thought on “Tragedie: Consilierul judeţean Neculai Andoni a murit strivit de un buştean

Lasă un răspuns