Tragedie! Bărbat de 31 de ani, ELECTROCUTAT MORTAL, pe acoperișul casei în construcție!

Un bărbat de 31 de ani a fost astăzi electrocutat mortal, pe acoperișul unei case în construcție, anunță ISU Neamț.

„Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană s-a electrocutat în localitatea Stejaru din comuna Farcașa.
La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
Ajunși la locul evenimentului,  forțele de intervenție au constatat că pe acoperisul unei case in construcție se afla un bărbat în stop cardio respirator. Imediat s-su început efectuarea manevrelor de resuscitare.
Din păcate,  bărbatul în vârstă de 31 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare,  fiind declarat decesul”, informează purtătorul de cuvnt al ISU Neamț, lt. Irina Rusu.

„După ce se vor efecua cercetările cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul, pompierii vor coborî victima de pe acoperișul construcției și o vor preda unui echipaj de la Serviciul Medicină  Legală.
Furnizorul de energie electrică a fost înștiințat pentru a întrerupe alimentarea cu energie electrică”, a mai precizat purtătoarea de cuvânt ISU, imediat după interveția echipajului.

V.N.

Lasă un răspuns