Traficanți de droguri arestați la Roman de DIICOT


Doi tineri ieșeni în vârstă de 28 și 29 de ani au fost reținuți ieri de polițștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate, informează IPJ Neamț.
Oamenii legii au organizat o acţiune la Roman și în orașul Târgu Frumos, din județul Iași pentru combaterea traficului ilicit de droguri, de risc și de mare risc.
În urma acţiunii flagrante realizate în municipiul Roman, doi tineri de 28 și 29 de ani, ambii din Târgu Frumos, au fost reținuți, asupra lor fiind găsită cantitatea de aproximativ 10 grame substanță vegetală de culoare verde olive în stare uscată, cu aspect de cannabis destinată comercializării. În urma flagrantului, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, ocazie cu care la domiciliul unei femei de 57 de ani, din Târgu Frumos a mai fost găsită cantitatea de aproximativ 50 grame substanță vegetală de culoare verde olive în stare uscată, cu aspect de cannabis destinată comercializării, două cântare electronice folosite la porționarea și cântărirea substanțelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț,
De asemenea, polițiștii au găsit și 150 euro și 1500 lei, bani proveniți din activitatea infracţională. Totodată în locuința unui tânăr de 26 de ani a mai fost găsită cantitatea de aproximativ 1,5 grame substanță vegetală de culoare verde olive în stare uscată, cu aspect de cannabis. Cele patru persoane au fost reținute de polițiști, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamţ, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, deţinere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu și comercializare de substanțe cu efect psihotrop. Astăzi urmează să fie prezentați Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă . Acțiunea a beneficiat de sprijinul B.C.C.O. Bacău, în cooperare cu S.O.S. Neamț și Poliția orașului Târgu Frumos, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamţ.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns