TRĂDARE! UNPR-ist al lui Tărâţă: “Cu Ponta, uşor… Votez Iohannis. Iar UNPR va guverna cu actuala opozitie” (Înregistrări AUDIO)

Sigla-UNPR

La Neamţ, UNPR-ul (sau o parte din filiala condusă de Culiţă Tărâţă) nu doar că mimează sprijinirea candidaturii lui Victor Ponta ci, mai mult, trădează pe aliaţii din PSD jucând pe mâna lui Klaus Iohannis, anunţând şi strategia paşilor spre o viitoare guvernare UNPR + ACL.

Nu sunt speculaţii ci vorbele (ÎNREGISTRATE) ale unui lider UNPR din Neamţ. Este vorba despre Mihai Almăşanu (fost consilier local PPDD în Podoleni, trecut acum câteva săptămâni la UNPR, unde a fost instalat preşedinte interimar al organizaţiei locale – posibil ca, între timp, să fi fost şi validat printr-o şedinţă de alegeri).

Din înregistrările audio de mai jos, spicuim câteva din enunţurile acestui lider UNPR (mai multe puteţi asculta din postarea AUDIO):

-“Am zis: Vreau să stau de vorbă şi cu Tărâţă. M-am dus la Tărâţă…” (00.39)

-“…Dacă nu joacă cum îi spune Tărâţă, ăştia l-au schimbat imediat şi o venit unul de la PDL şi a făcut majoritate că, acum cântă Tărâţă… şi cu PDL-ul pe judeţ” (01.10)

-“Fii atent: Ce spun eu spune şi Tărâţă!” (01.47)

-“Relaţia cu PSD-ul: ei îşi face campania lor. Pentru că e coabitarea asta. Noi o lăsăm încetul. Iohannis are mare şanse şi mergem cu opoziţia” (01.50)

-“După aia, s-o rupt! După alegeri, cu PSD-ul, s-o rupt! Fiecare partid… Şi facem majoritatea cu ăştia din Opoziţie” (02.08)

-“Pentru că ăsta nu va ieşi preşedinte de ţară sub nicio formă. Americanii nu-vrea, s-a dus în America şi nu-l bagă nimeni în seamă” (02.17)

-“S-o terminat. Tărâţă, dacă nu faci cum îţi spune el, s-o terminat… (02.41)

-“Tărâţă se fotografiază cu ei, că n-are ce face. Ştii pe bannere, pe astea… Noi, uşor… Noi, uşor… Nuuu… Eu votez cu Iohannis” (02.59)

-“Nu contează, băi, alianţa (N.R. – de guvernare). Am impresia că tu nu auzi:  După data de 16, al doilea tur, te-ai despărţit. Nu ai nicio treabă cu ei pe urmă. Iohannis orişicum iese şef de stat” (03.09)

-“Dar ce p**a mea, copchilul ăsta (N.R. – Victor Ponta) să mă vândă la ruşi? Cum?… Mergem cu Iohannis. Iohannis îi neamţ, are altă viziune, altă… are relaţii în afară, Merkel conduce toată Europa…” (03.26)

-“Dar cum să mă duc eu cu Ponta? Am zis, ştii cât o costat acolo, o costat mult, ştii pe stadion? Două milioane de euro! O mie de euro un autocar de aici până la Bucureşti? De unde bani? Nu banii noştri?…” (03.43)

-“Da Tărâţă ce, trebuia să se ducă (N.R. – la lansarea de pe Naţional Arena). Dar ce, era obligat? Da, Oprea era acolo, că-i naşul lui ăsta. Nu-i naşul? Doar el (Tărâţă) a băgat bani în campanie (de la locale), n-o băgat Oprea. <<Ai băgat tu bani pentru mine?>>” (03.57)

-“El spune aşa. Încă o dată, preşedinte de Consiliu Judeţean… Că vrea să rămână ceva în urma lui, dar nu cu PSD-ul, că PSD-ul îs curve ordinare” (04.13)

-“Se va merge cu Opoziţia, face pact cu ei… S-ar putea să fie, după 1 ianuarie, sau în februarie-martie, s-ar putea să pună moţiune de cenzură să pice Guvernul” (05.31)

-“Doar Tărâţă nu s-o luat cu Dragnea de gât? Că trebuia să-i dea lui Dragnea 80 de milioane de euro sau nu ştiu cât dracul trebuia să-i deie, cu societatea lui, şi Tărâţă nu a vrut să-i deie… (…) S-o dat şi la televizor, după aceea o trebuit (N.R. – Tărâţă) s-o schimbe, s-o dea la coteală, că se certa cu ăştia” (05.42)

-“Iacoban şi încă unul – era şi Fănică acolo – îmi spune aşa: <<Matale, ai intrat preşedinte de partid. Acuma, din ziua asta eşti preşedinte de partid… După care facem o şedinţă formală, cu câţiva oameni, process verbal…>> (00.10)

Pentru cei care nu cunosc mediul politic nemţean:

Iacoban (Constantin Iacoban) – consilier judeţean, preşedinte executiv UNPR Neamţ;
Fănică (Ştefănuţ Ploscaru) – consilier judeţean, ex-PPDD, actualmente UNPR şi preşedinte tineret UNPR Neamţ.

Din înregistrarea de mai sus evident că au fost extrase pasajele care puteau devoala pe cel care l-a înregistrat cu telefonul pe Mihai Almăşanu. “Înregistrarea ambientală” pare realizată undeva la ţară, pe fundal cu zgomote ba de căruţă, ba lătrat de câine, gâşte, găini, cocoşi…

Ca şi în cazul “Tărâţă, atac la Dragnea”, este foarte posibil ca şi de astă dată să auzim de “afirmaţii scoase din context”, “nu am zis eu aşa ceva…”, etc.

Sfat: graba strică treaba, aşa că aşteptaţi să mai difuzăm şi alte frânturi din înregistrările primite, cel puţin pe următoarele subiecte:
– Relaţiile Culiţă Tărâţă – deputatul Liviu Harbuz – primarul Cristian Croitoru
-Ce demnitar UNPR va fi mazilit de Culiţă Tărâţă?
-Ce primar PSD execută necondiţionat ordinele lui Culiţă Tărâţă?

Daniel VINCA

 

5 thoughts on “TRĂDARE! UNPR-ist al lui Tărâţă: “Cu Ponta, uşor… Votez Iohannis. Iar UNPR va guverna cu actuala opozitie” (Înregistrări AUDIO)

  1. Da…. interesant. Cred ca urmeaza ca unpr-ul, in frunte cu tovarasul lor, sa jure ca ei il au in cuget si simtiri doar pe Ponta. Adevarul este ca nimeni nu-l mai crede pe Tarata. Nici macar familia ( ca tot s-a batut cu fiul lui cel mare). Si nici nu cred ca cineva a contat pe vreun sprijin din partea lui Tarata, mai ales in campanie. Cat despre protagonisti, cred ca sunt niste fripturisti pe care i-a pacalit Tarata ca le angajeaza neamurile sau ca le da functii. Daca ar sti ei ca pentru Tarata nu inseamna nimic si nu le va da niciodata nimic…. dar, cine seamana s-aduna.

  2. Pingback: SANCŢIONAT pentru INDISCIPLINĂ sau pentru SINCERITATE? / Oamenii lui Tărâţă îl pun la colţ pe UNPR-istul care spunea că votează cu Iohannis şi că progresiştii vor rupe alianţa cu PSD - vestea.net

  3. Pingback: Nasul TV » Cum se văd prezidenţialele în tertitoriu! | UNPR-ist: Ce p**a mea, copchilul asta să mă vândă la ruşi? Iohannis e neamţ, Merkel conduce toată Europa!

  4. Pingback: Răsturnare de situaţie: S-a lepădat de Iohannis. Şi-a tapetat microbuzul cu Ponta! - vestea.net

  5. Pingback: COINCIDENŢĂ? Voturi PNL în comune şi colegiul UNPR! - vestea.net

Lasă un răspuns