„Tovarăși, cei care conduc sunt hoți, penali, corupți!” Sediu inaugurat de Partidul Socialist Român la Dulcești

Partidul Socialist Român a mai marcat un punct pe harta județului Neamț, sâmbătă 4 septembrie când a avut loc inaugurarea sediului din comuna Dulcești.

Liderul socialist din comuna respectivă, Vasile Ciprian Crâșmariu i-a avut drept oaspeți pe Voicu Coman (președintele național al PSR), pe Vasile Brăduleț (socialistul numărul 1 din Neamț), colegi care conduc alte organizații județene dar, ca asistență, și o mână de oameni din comună cu care speră să facă echipă pentru reclădirea socialismului în România.

Discursurile de la tribună – din fața sediului decorat cu roșu – au punctat scăderea nivelului de trai din țară, scumpirile suportate de români, îmbogățirea injustă a celor care conduc țara și comunitățile, dar și faptul că „sistemul capitalist ucide tot, e ca un cancer”.

Socialistul Crâșmariu i-a înfierat cu mânie proletară pe „hoții, penalii, corupții” din actuala clasă politică din România și a punctat că bunăstarea oamenilor nu poate veni decât de la Socialism.

Mai jos, integral, discursul acestui socialist emblematic de la Doljești:

 

Tovarăși,

Ne-am întâlnit astăzi alaturi de voi pentru a marca înființarea Filialei Dulcești, judetul Neamț,a P.S.R. (PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN), unicul partid cu adevărat socialist din țara noastră.

Este o ocazie deosebita pentru a ne cunoaște, Tovarăși, și pentru a pune bazele unei colaborări între membrii Partidului și cetățenii din localitate.

Avem o lupta grea cu sistemul capitalist, cu cei care sunt la putere din Decembrie 1989, cei care au distrus aceasta țară și toate realizările celor ce au muncit pentru a ridica nivelul de trai și a construi ceva durabil cu adevărat.

Socialiștii români trebuie să își reafirme rolul conducător in fruntea Țării, deoarece doar ei înțeleg cu adevărat nevoile stringente ale omului și pentru a instaura o societate justă, dreapta, echitabilă, pentru a nu mai exista diferențele enorme între oameni. Astazi, cei ce muncesc cu adevărat nu sunt recompensați după merit, astăzi cei care conduc sunt hoții, penalii, corupții, o clasă politică împotriva Poporului și Statului, vândută străinilor, și care din Decembrie 1989, au distrus totul, neconstruind decât averi ilicite.

Trebuie sa ne organizam Tovarăși, să facem filiale de partid peste tot, să aducem alaturi de noi simpatizanți și oameni care înțeleg ideile socialiste, ce înseamnă societatea socialistă și bunăstarea tuturor adusă de socialism.

Capitalismul ucide oameni, conștiințe, distruge tot, este un cancer pentru noi.

Dar sa trecem după aceste vorbe și la fapte.

Organizare, Unire, Coeziune, să ne asumăm Conștiința Revoluționară de clasă și să schimbăm România în bine.

Destul cu mizeria instalată începând cu Decembrie 1989.

P.S.R, partidul oamenilor cinstiți și muncitori, vă mulțumește pentru că sunteți alături și împreună pornim la Reconstrucția României 

Pentru România Socialistă!

 

D.V.

 

One thought on “„Tovarăși, cei care conduc sunt hoți, penali, corupți!” Sediu inaugurat de Partidul Socialist Român la Dulcești

  1. Apreciez ca mai sunt oameni inimosi care au inteles pe deplin realizarile socialismului.Ma asteptam ca printre participanti sa fie si Puscasu care este din Dulcesti.Dar acest papagal semneaza hartiile lui Arsene de la PSD SI NU COBOARA LA NIVELUL REALITATII.Socialismul pentru el nu mai este bun fiindca nu il lasa sa bea pana cade.Inca odata felicit pe participantii la acest eveniment si astept ca asemenea activitati sa fie in cat mai multe comune ale judetului.

Lasă un răspuns