Tot Urban va administra noua Piață Centrală! Redevență uriașă, de 68,8%

Societatea Consiliului Local Piatra-Neamț, CMI Urban a fost desemnată câștigătoare pentru întreținerea și exploatarea Pieței Centrale Agroalimentare Sf. Gheorghe
Comisia de evaluare desemnată pentru licitația deschisă pentru concesionarea serviciului public de administrare, întreținere și exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare Sf. Gheorghe din Piatra-Neamț a declarat câștigător la finalizarea ședinței de evaluare a ofertelor pe SC CMI Urban. Agajându-se că va achita o redevență de 68,8% din încasări, Urban SA, societate a Consiliului Local Piatra-Neamț, a obținut 92 de puncte. Perioada de contestații este de 10 zile, informează un comunicat al Primăriei Piatra-Neamț.
Reamintim că Urban a fost și administratorul Pieței Centrale, care a ars în urmă cu 3 ani și că, până în acest moment, oficial nu există niciun vinovat pentru situația respectivă ( supraîncălzire, tablou electric…).
Între timp, firma Urban a intrat în reorganizare judiciară. Redevența de aproape 70% este considerată uriașă pentru o astfel de activitate, din diferența de 30 de procente urmând a fi asigurate cheltuielile care să asigure funcționarea (utilități, angajați, servicii de pază, salarii, taxe și impozite, consumabile, etc).
Logica arată că pentru ca activitatea să nu fie neprofitabilă, ar însemna ca valoarea chiriilor de pe tonete și standuri să fie destul de ridicată.

Elena CRISTEA

6 thoughts on “Tot Urban va administra noua Piață Centrală! Redevență uriașă, de 68,8%

  1. ……ERA SI GREU DE INTUIT…..DUPA MODELUL ”NU SE SCHIMBA NIMIC”, ”VREMURILE TREC, HOTII RAMAN..”.

  2. mai vedem noi cum vor raspunde in fata procurorilor primarul, secretarul municipiului si toata sleatca care nu au pus in practica obligatiile cerute imperativ de anaf!! Acestia au ticluit documente si se se fac vinovati pt trucarea acestei licitatii! Mai vedem noi cum ramane cu libertatea lor!!

  3. Atit timp cit institutiile de siguranta a acestui stat mafiot sunt alcatuite exclusiv din incompetenti,prosti si corupti nu are nimeni cine sa opreasca jaful acestei tari.

    La ora actuala Romania s-a intors in anii 90.Nu mai exista nici o opreliste in calea hotilor.

  4. nu inteleg da ce s-a mai facut atata gargara daca se stia dinainte(dispozitie de la jupanul stefan) ca urbanul perfectionat in rele de fostul primar va administra piata.buzunarele sunt goale si trebuie rapid umplute.acum mergeti la stefan si pupati-l unde la-ti pupat pana acum.halal consiliu local.

Lasă un răspuns