Tot oraşul Piatra Neamţ, FĂRĂ APĂ! Unde sunt prefectul, preşedintele CJ, primarul?

Toţi locuitorii din Piatra Neamţ au rămas sau vor rămâne în scurt timp fără apă la robinete. Poate câţiva mai norocoşi vor avea doar presiune scăzută dar fiind şi oră de vârf de consum (se întorc oamenii de la muncă), şi acest noroc se va consuma repede.

Din declaraţiile directorului Vlad Angheluţă de la Apaserv, chiar dacă e vorba de două staţii de pompare şi de două magistrale, fiind vorba de rezervoare comune problema de la Staţia Vaduri se va răsfrânge asupra tuturor consumatorilor din oraş. Deja, după ce mai întâi a picat cartierul Precista pe partea de alimentare cu apă, tocmai vin semnale din zona de Centru că sunt locuinţe unde nu mai curge nicio picătură de apă la robinete şi, în scurt timp, problema se va propaga în cartierele Dărmăneşti şi Mărăţei. Plus localităţile din aval, Dumbrava Roşie, Săvineşti, Roznov, Zăneşti.

Deşi avaria de furnizare electricitate la Staţia Vaduri e apărută de ore bune, Apaserv a dat un prim comunicat pe facebook (nu şi pe mailuri la presa locală deşi sediul geme de bugetari multi-calificaţi) în urmă cu 45 de minute.

Până la această oră nu au avut nicio reacţie publică pe subiect nici preşedintele CJ Neamţ (Apaserv are CJ Neamţ drept acţionar majoritar), nici Prefectul Judeţului (care este şef CJSU din care si Del Gaz şi Apaserv  fac parte), nici Primarul Oraşului Piatra Neamţ (Municipalitatea este acţionar minoritar la Companie dar, în primul rând e vorba că sunt afectaţi zeci de mii de locuitori din Piatra Neamţ). Ca de obicei, când e vorba de probleme serioase, autorităţile se ascund şi apar doar când cineva rezolvă treaba sau e rost de tăiat panglici sau de făcut fotografii pe care să le distribuie aplaudacii sau trompetele din presa aservită.

D.V.

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Tot oraşul Piatra Neamţ, FĂRĂ APĂ! Unde sunt prefectul, preşedintele CJ, primarul?

  1. Aveti rabdare c-o rezolva dom Gigel Neculae, ca doar e ditamai director tehnic. Lasati robinetele deschise: urmeaza un comunicat important pentru tara : fas, fasss, a sosit apa !!!!!!!!

  2. Cine vreti sa comunice la Apaserv, individa care e din Tg Neamt, ruda cu arsene, platita cu bani grei si transformata intr-o diva dupa ce se inghesuia prin autobuze sa ajunga la PN?

  3. Nu are drona Arsene ca altfel ne-ar posta poze de la fata locului. Pana atunci suferiti. Majorarea taxei ii mai ajuta sa fure cateva luni dar falimentul e inevitabil.

  4. Si cum sa nu reuseasca sa dea faliment, daca pun umarul cu totii? Si Arsene, si Neculai, si Angheluta! Astia viseaza la sutele de milioane de euro de la UE, dar habar n-au ca n-au sanse nici sa inceapa proiectul european, darmite sa il duca la capat. Cu asa o echipa de maxim succes, poate baietii nu au asigurat chiar primul loc la falimente, ca titlul de campioni pare ca-i luat de prietenii lor din Bacau, tot pesedisti talentati si competenti si astia, dar locul 2 sigur, sigur il castiga Apa Servul. Parca maine-poimaine o sa vedem prin ziare anunturi de genul lichidator judiciar, vindem utilaje provenind de la firma in lichidare: buldoexcavatoare, vidanje si ventuze blonde de desfundat… chiuvete si alte canale… de comunicare. Bine, ventuzele-s blonde sau ce culoare vrea cumparatorul.

Lasă un răspuns