Tot nu au fost montate semafoare la Gâdinți! Domnii Laicu, Grindeanu, Niță își iau liniștiți salariile…

Expresia „Noaptea Minții” poate fi echivalată în România cu incompetența și minciuna ce mustesc în DRDP Iași (instituție subordonată Ministerului Trasporturilor). Deși Mugurel Laicu (directorul PSD-ist de la DRDP) promisese de săptămâna trecută că LA ÎNCEPUTUL ACESTEI SPĂTĂMÂNI semafoarele de la Girov vor funcționa la Gâdinți, minunea nu a avut loc. Nu ar fi prima dată, inclusiv prefectul Niță făcând anterior declarații mincinoase bazate pe alegațiile lui Laicu…

Întrebat de jurnaliști de ce nici acum (e marți) nu sunt montate semafoarele promise, Laicu a făcut o criză de nervi: „Eu am promis că săptămîna aceasta va fi montat semaforul de la Gîdinţi şi nu cum spune presa, luni (22 august – n.r.). După ce am tot căutat mai multe firme de montaj, care ne-au refuzat, am reuşit să găsim una la Suceava. S-a făcut proiectul, s-a încheiat un protocol cu Primăria Gîdinţi, care şi-a asumat branşamentul la energie. Lucrurile s-au petrecut aşa cum le-am anunţat. Am finalizat lucrările la sensul giratoriu de la Girov şi apoi vom transfera semaforul de acolo la Gîdinţi. Cine alocă fonduri pentru energie nu mai e treaba noastră“, a declarat Ovidiu Laicu pentru monitorulneamt.ro.

Este evident că Laicu minte, așa cum a făcut și când spunea că termenul de 14 zile se referea nu la execuție ci la proiectare.

Dovada minciunii sinecuristul este mai jos, fiind vorba de un printscreen cu o postare de pe pagina… DRDP:

Da, Laicu (DRDP) folosește în mesajul de mai sus termenul „relocare” dar probabil că nicio minte normală nu se gândește la o mutare așa, de dragul de a face ceva, ci la una urmată de activarea sistemului de semafoare.
Iar dacă Laicu nu înțelege ce înseamnă în limba română „începutul săptămânii viitoare”, înseamnă că el are mari probleme nu doar cu caracterul (angajamente neonorate) ci și cu comunicarea rațională, detaliu care aruncă un mare semn de întrebare nu doar cu privire la viabilitatea sa ca manager ci și asupra altor demnitari (Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, Adrian Niță, prefectul județului Neamț) care ar trebui să ia măsuri urgente în ceea ce îl privește pe acest personaj.

Grindeanu este șeful ierarhic al lui Laicu iar Niță este nu doar prefect ci și șef al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.
Probabil că nici Niță nu a făcut vreo adresă la ministru să ceară măsuri împotriva lui Laicu și nici Grindeanu nu va lua nicio măsură pentru că sunt de notorietate relațiile dintre Laicu și Ionel Arsene (președintele CJ Neamț).

Cei de la Primăria Gâdinți și-au făcut treaba, după cum spune primarul, adică au asigurat sursa de alimentare și, de asemenea, au relocat bani de la iluminatul public pentru a plăti curentul ce va fi consumat de viitoarele semafoare.
Când vor fi amplasate acestea?
Laicu știe! Sau poate și Grindeanu și Niță, colegii lui de partid…

D.V.

One thought on “Tot nu au fost montate semafoare la Gâdinți! Domnii Laicu, Grindeanu, Niță își iau liniștiți salariile…

  1. Furtul banilor publici cu acesti impostori platiti cu salarii aberante in conditiile in care nu fac absolut nimic neavand”autonomie”in gandire si executie fiind pur si simplu niste obiecte de decor in curtea lui Arsene sau a statului securisto delapidatoro mafioto impostor continua,de ex Nita a ajuns la venituri de 30 de mii de euro de cand a preluat functia de”preluator de mesaje”de la Arsene,cocotat indecent si fara nici o rusine pe functia de”prefect”cu care a reusit sa se faca de ras la fiecare iesire in public din cauza nestiintei si incompetentei crase, insa,ce nu face omu pentru 200 milioane pe luna?

    Prostii din privat carora nu le pasa cum le sunt cheltuiti banii din taxe si impozite,platesc acesti hoti si impostori care formeaza adevarate clanuri de familie pe toate palierele acestui stat esuat pe care il delapideaza cu salarii aberante,smenuri si incompetenta crasa.

    Falimentul tarii este iminent cu acesti hoti impostori.

Comments are closed.