Top jocuri de mobil simple, care au o popularitate ridicată

Unele jocuri simple reușesc să devină foarte populare și să aibă milioane de fani chiar dacă sunt de o simplitate ieșită din comun. Deși sunt producții cu o grafică mai simplistă, ele reușesc să se impună pe piața jocurilor prin prisma faptului că sunt ușor de înțeles și nu necesită un efort ridicat.

Iată 5 dintre cele mai cunoscute jocuri simple care sunt foarte populare:

  1. Among Us – Este foarte apreciat în acest moment de oameni de toate vârstele, de la tineri la adulți. Among Us are o grafică foarte simplă și a reușit să fidelizeze foarte mulți jucători. În Among Us jucătorii sunt transpuși în rolul unui astronaut cu costume ciudate, in timp ce în spațiu se află un impostor ce ucide membrii echipajului. La fiecare rundă, jucătorul trebuie să ghicească cine este impostorul. Rating-ul Among Us este de 4.4 în App Store, iar în Magazin Play are câteva sute de milioane de de instalări. Sunt peste 500 de milioane de oameni care au încercat deja acest joc. Din acest motiv, echipa de producție a lansat și o versiune pentru Nintendo Switch, iar în curând vor apărea și unele pentru Xbox One, Xbox Series X și Series S.

  1. Starbust – A fost lansat tocmai în 2013 de compania NetEnt, însă rămâne unul dintre cele mai apreciate jocuri din secțiunea cazino online mobile NetBet, locul in care distrația este la cel mai înalt nivel și care se remarcă și prin secțiunea de pariuri NetBet. În ce privește Starbust, acesta este un joc ca la aparate online, cu o simplitate caracteristică. Printre simbolurile sale sunt diverse pietre, care încep să strălucească și să tremure. Totodată, alte simboluri dorite sunt clasicul 7 și BAR. Interfața acestui joc este foarte ușor de utilizat, iar muzica de pe fundal este relaxantă. RTP-ul acestui slot este de 96.1%.

  1. Minecraft – E unul dintre cele mai succes jocuri din istorie. De altfel, este și cel mai vândut joc în varianta fizică, cu peste 200 de milioane de exemplare în întreaga lume. De asemenea, anul trecut au fost și 126 de milioane de utilizatori activi pe toate dispozitive. În ce privește varianta de mobil, și aceasta este foarte populară și mulți oameni încă joacă Minecraft. Jocul este disponibil pe numeroase platforme, de la Android, iOS, până la Xbox 360, Windows Phone, PlayStation 4, Xbox One și Wii U. Succesul său a determinat compania Microsoft să cumpere drepturile acestui joc pentru 2.5 miliarde de dolari în 2014. De asemenea, ulterior au fost lansate și noi variante ale jocului, precum Minecraft: Story Mode, Minecraft Dungeons și Minecraft Earth. 

  1. Dadish 2 – În acest joc preiei rolul unui tată care pleacă în căutarea copiilor dispăruți. În călătoria sa, jucătorul ajunge prin mlaștini, va călători cu rachete, va urca în copaci și va ajunge în spațiul cosmic. Sunt peste 50 de niveluri în acest joc. Pe drum, utilizatorul va trebui să se ferească de unele obiecte care de care mai periculoase. E un joc destul de amuzant, cu o coloană sonoră bună, care a reușit să fie apreciat de utilizatori. 

  1. Tiny Bird Garden – E un joc foarte captivant mai ales pentru pasionații de grădinărit și alte lucruri adiacente. Ești practic un grădinar care trebuie să creeze un spațiu cât mai interesant în așa fel încât păsările din joc să-l viziteze și să se bucure din el. Sunt peste 120 de păsări diverse disponibile, iar în joc poți interacționa și cu alți oameni. Desigur, pe măsură ce avansezi în joc poți să îți decorezi gradină într-un mod și mai interesant, cu numeroase opțiuni disponbile. Tiny Bird Garden poate fi jucat pe Android și iOS, dar are și versiuni pentru desktop și Mac.

 

Ad.V.

Lasă un răspuns