Tomac la Piatra Neamț: „Noi nu propunem sigle ci candidați competenți. PMP Neamț va fi pe primul loc în țară!”

Preşedintele PMP, Eugen Tomac şi secretarul general al PMP, Ioana Constantin, prezenți ieri la Neamț și-au exprimat convingerea că organizația județeană nemțeană va fi una de top prin rezultatele anunțate după numărarea voturilor la alegerile locale de la finele lunii septembrie. Cei doi lideri de la nivel național au transmis mesajele lor de susținere într-o conferință de presă în care au fost alături de Bogdan Gavrilescu – candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeşean şi Dragoş Chitic – candidat pentru primăria Piatra Neamţ și de Cristian Sauciuc, președintele organizației Piatra Neamț.

„Domnule primar, domnule Gavrilescu, sunt onorat să fiu alături de dvs în această campanie electorală, sunt convins că la Piatra Neamţ va exista continuitate şi că această echipă Chitic – Gavrilescu va duce mai departe proiectele pentru Piatra Neamţ. Eu cred că pe 27 seara PMP Neamţ va fi echipa cu cele mai bune rezultate la nivel naţional. Am încredere în dl. Gavrilescu! Noi nu venim aici pentru a vinde sigle în această campanie electorală, noi venim cu oameni care au confirmat deja!”, a punctat Eugen Tomac, preşedintele PMP:

„Candidaţii din PMP Neamţ sunt structuraţi în direcţia onestităţii în administrarea oraşului; am convinegerea deplină că nu există nici o surpriză la Piatra Neamţ şi vom avea o surpriză la judeţ, acolo unde baronii cred că sunt veşnici. Este nevoie de investiţii reale care să se vadă şi la nivelul judeţului!”, a subliniat Ioana Constantin, secretar general PMP.

„Construim împreună, construim frumos, construim stabil, aşa cum am promis acum 4 ani; noi venim în faţa dvs cu candidaţi care sunt oameni dintre oameni, care pot reprezenta frumos şi foarte stabil cetăţenii judeţului”, a precizat Bogdan Gavrilescu, preşedinte PMP Neamţ.

„O să câştigăm primăria Piatra Neamţ, Consiliul Judeţean Neamţ şi o să facem ce trebuie pentru cetăţenii judeţului! O să scoatem primari care sunt oameni corecţi, care sunt cinstiţi; am încredere în Dragoş Chitic şi sper să îl avem pe 28 septembrie drept câştigător!”, a declarat Cristian Sauciuc, preşedinte PMP Piatra Neamţ.

„Salut prezenţa la Piatra Neamţ a domnului Eugen Tomac, preşedintele partidului, şi a doamnei Ioana Constantin secretar general; apreciez prezenţa dumnealor, mai ales pentru doamna Constantin, care candidează la sectorul 1 din capitală; suntem la o săptămână de campanie electorală, avem o agendă pe care o respectăm cu rigurozitate, stăm de vorbă cu pietrenii la ei acasă, acolo unde locuiesc. Echipa PMP este o echipă determinată să continue parcursul european al oraşului Piatra Neamţ. Astăzi, o să declar cu convingere cine vor fi câştigătorii: pietrenii, oraşul Piatra Neamţ care va fi un oraş de 10 plus!”, a concluzionat primarul Dragoş Chitic, candidat la Primăria Piatra Neamţ.

 

 

V.N.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns