Tohăneanu (Pro România) despre incendiul de la Spital: „Așa nu se mai poate!”

Fostul secretar de stat în MAI, Bogdan Tohăneanu consideră că incendiul de acum 6 zile de la Spitalul Județean (în care au murit 10 oameni) este o dovadă că autoritățile centrale și județene nu au înțeles nimic din tragediile anterioare care au zguduit România.

<<La 5 ani de la tragedia care a zguduit România, la 5 ani de când o țară întreagă a condamnat neputința autorităților, oamenii ne mor în spitale, la terapie intensivă, arși de vii.
Este absolut revoltător că, la 5 ani de la Colectiv, avem spitale și instituții publice neautorizate de ISU și fără proceduri de incendiu. Este revoltător că, la 5 ani după Colectiv, instituțiile nu fac simulări de intervenție în caz de urgență și nu fac nimic ca să pregătească personalul pentru tragedii.
La 5 ani de la tragedia care a zguduit România, ministrul Sănătății și prim-ministrul sunt în campanie electorală, deși țara este puternic afectată de o pandemie. Lipsa dotărilor și a investițiilor necesare pentru suprasolicitarea de la ATI a dus azi la decesul mai multor persoane>>
, declara Bogdan Tohăneanu (actual candidat pe lista Pro România Neamț pentru alegerile parlamentarele) în chiar noaptea incendiului.

Tohăneanu consideră că nu mai e timpul jumătăților de măsură așa că a cerut, la pachet, demisia Guvernului Orban dar și a lui Ionel Arsene din fruntea CJ: „Unul dintre colegii noștri din PRO România Neamț și-a pierdut mama în incendiul de la ATI. Pentru ea și pentru toți ceilalți care au murit din cauza indiferenței și indolenței PSD – PNL, cer astăzi, de urgență, demisia Guvernului Orban și a Președintelui Consiliului Județean Neamt -Ionel Arsene!
Așa NU se mai poate!”.

V.N.

One thought on “Tohăneanu (Pro România) despre incendiul de la Spital: „Așa nu se mai poate!”

  1. Aloo,nu toti suntem mincinosi si securisti.
    Din cauza securistului de Ponta avem pensii speciale si de serviciu halucinante si salarii colosale aberante date institutiilor securisto mafiote pentru care lucreaza si care au distrus aceasta tara fanariota.

Lasă un răspuns