Tocmai a început! Festivalul Moto Rock Carpat Bikers MC de la Piatra Neamţ!

 

Carpat Bikers MC organizează, în perioada 20-22 iulie, Festivalul Moto Rock Carpat Bikers MC. Organizat la Ştrandul Tineretului din Piatra Neamţ, festivalul va aduce muzică rock de calitate, grătare încinse, bere rece și defilări prin centrul orașului.

„Salutare, prieteni! Pentru cei care ne cunosc, știți cât de bine ne pricepem la petreceri. Pentru cei care nu ne cunosc, încă, va invitam sa petreceți alături de noi și sa va convingeți singuri, într-una din cele mai pitorești zone din tara.
CARPAT BIKERS M.C. aduce distracția la poalele Muntelui Pietricica, cu multa muzica rock de calitate, grătare încinse, bere rece, defilare prin centrul orașului, cascadori, și multe alte surprize, pe care le vom dezvălui la momentul oportun.
Noi zicem ca nu este de ratat ocazia unor plimbări în întreg ținutul plin de istorie al Județului Neamț, plimbări cu telegondola, sau trasee de excepție în cheile Bicazului. Pe harta festivalului se afla și Stațiunea Durau, vizitata pe Axiala, sau lacul Bicaz pentru cei care doresc plimbari cu vapoare de agrement sau hidrobiciclete.
Nu in ultimul rand, aveți posibilitatea sa va relaxați în unul dintre cele mai moderne ștranduri din tara,alaturi de prieteni de pretutindeni”, anunţă organizatorii.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns