Tinerii unionişti basarabeni care au mărşălui spre România sunt în judeţul Neamţ

 

Circa 100 de tineri din convoiul care a scris istorie în marşul „Unirea face puterea:Chişinău-Bucureşti” se află astăzi în judeţul Neamţ.

Sosiţi de aseară în Piatra Neamţ şi cazaţi la internatul liceului Grigore Cartianu tinerii basarabeni vor fi prezenţi duminica, de la ora 10, la Cetatea Neamţului din Târgu Neamţ. Împreuna cu ei, vor fi şi unii parlamentari de Neamţ ( printre care: senatorul Liviu Bumbu şi deputatul Cătălin Draguşanu) care vor susţine împreună cu aceştia o conferinţă de presă.mars

Deloc întâmplător acţiunea are loc în sala Sfatului din Cetate, acolo unde Ştefan cel Mare punea ţara la cale împreună cu sfetnicii săi.

 

Dana Vinca

2 thoughts on “Tinerii unionişti basarabeni care au mărşălui spre România sunt în judeţul Neamţ

  1. Și ce vor tinerii ăștia? Să fim uniți și bine controlați? Cine îi plătește? De când se știu, întotdeauna românii au defilat în istorie cu cel puțin 2 state. Așa trebuie să fie și de acum înainte. Dacă vrem să mai existăm. Prosteala asta cu unionismul e făcută și finanțată de Soros. Bătrânul senil visează cai verzi pe pereți. Aruncă banii degeaba. Tineri unioniști, dispăreți la casele voastre! Stergeți-vă cașul de la nas! Lăsați România în pace și căutați-vă un loc de muncă serios!

  2. Aveti dreptate domnule….desert. Totul nu-i decat joc de imagine, lumini si umbre, pentru ca sa se-ntample ce ? Vorba Mariei Tanase intr-o melodie…: .S-au luat doua nevoi Textul original e… se bat doua nevoi, da’ am zis sa-l adaptez la situatia noastra. ! Cand s-au unit cele doua Germanii, aia vestica, era puternica si bogata, cu industrie si economie stabila si a putut absorbi milioanele de „comunisti” amarati veniti din est. Pe cand noi….? Ce dracu le putem oferi, fratilor intru saracie din tarisoara asta in care se vorbeste Romaneste cu accent Rus ? Avem industrie ? Nema, canci, oha ! Cetatenie ? S-o poata zbughi in vest ? In Grecia se manifesta pentru Grexit, de cat de mult bine le-au facut Europenii si astora iar , minune, la Chisinau, se manifestau Moldovenii, sa-si arate dragostea fata de UE. Lasati-o jos baieti….ca macane…pa ruski ! Tot la Maskva o sa gasiti locuri de munca, decat la Bucuresti !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.