Tineri din Arad, prinși la furat în Roman


Doi tineri din Arad sunt cercetați penal, după ce ieri seară au furat două laptopuri dintr-un magazin din Roman, informează un comunicat de presă al IPJ Neamț.
Dispeceratul Poliţiei municipiului Roman a fost sesizat de reprezentanţii unui magazin de electronice și electrocasnice despre faptul că au fost sustrase bunuri. La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 26 de ani și o tânără de 25 de ani, ambii din Arad, care au fost reținuți de angajații unității”, a declarat inspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.
Din primele cercetări a reieşit faptul că, în timpul programului de funcționare, cei doi au intrat în magazin având asupra lor o sacoşă, în care au plasat două cutii ce conţineau laptopuri, după care au părăsit magazinul. Fiind atenționați, salariaţii magazinului i-au prins pe cei doi, la circa 5 metri de spațiul comercial.
Cele două laptopuri, fiecare în valoare de 4000 lei, au fost recuperate. Față de cei doi tineri, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități profesionale”, a mai precizat responsabilul de relații publice al Poliției Neamț.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns