Țiganii săltați de mascați, suspecți de furturi


Descinderile de azi dimineață ale echipelor de mascați în rândul țiganilor – știrea inițială AICI –  nu au avut loc doar la Roznov. Potrivit primelor informații oficiale venite de la purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, persoanele duse la audieri sunt atât din oraș, cât și din Girov și Văleni. Țiganii sunt suspectați de mai multe furturi de pe platforma Săvinești și au fost ridicați de echipele speciale sprijinite de jandarmi, în baza unor mandate de aducere.
Cercetările sunt în curs de desfășurare, colegii de la Poliția Roznov fiind cei care se ocupă de acest caz. Persoanele în cauză au fost preluate atât din Roznov, cât și din Girov și Văleni”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea.
Din surse neoficiale, este vorba de un individ din Roznov, doi din Girov și trei din anexa Văleni. După ce a fost audiat, unul din ei a fost lăsat să plece, iar ceilalți cinci dau și acum cu subsemnatul. Odată cu finalizarea cercetărilor, polițiștii se vor adresa instanței de judecată pentru luarea unor măsuri preventive în cazul celor cinci rămași în fața anchetatorilor.

Alex SÎRBU

One thought on “Țiganii săltați de mascați, suspecți de furturi

 1. IPJ=ZERO BARAT

  Aceasta institutie ar trebui desfiintata.

  Pe cit de inutila pe atit de costisitoare.

  11.000 ron prejudiciu ii acoperi numai cu un salariu dintr-o luna a unuia din sefii de la IPJ.

  Restul de 11 salarii este profit la buget.

  Va imaginati citi bani s-ar salva la buget daca ar fi dati toti afara?

  Padurile sunt decimate in acest judet iar ei se lauda cu actiuni de 2 lei .

  Gradul de disolutie a statului Roman este maxim.

Lasă un răspuns