Termen final în procesul pentru Cheile Bicazului! Sentința, peste câteva zile!

Cel mai important proces al momentului pentru județul Neamț a consemnat astăzi un nou termen, și ultimul, la Curtea de Apel Ploiești unde are loc recursul în „Dosarul Cheile Bicazului”. Pronunțarea a fost anunțată peste o săptămână, adică pe data de 18 iunie.

„Astazi am fost impreuna cu dl Gheorghita Oniga, primar al comunei Bicaz Chei si cu dl Simion Stancel directorul Oficiului de Cadastru Neamt, la Curtea de Apel Ploiesti la ultimul termen din cadrul procesului Cheile Bicazului
Am sustinut in calitate de Prefect al judetului Neamt, drepturile patrimoniale ale judetului nostru si am aparat in instanta limita teritoriala a comunei Bicaz Chei si implicit a Neamtului.
Consider ca impreuna cu dl primar si cu dl director am facut toate demersurile juridice in a apara corect drepturile judetului Neamt si am speranta ca vom avea o solutie juridica legala care sa statueze limitele reale ale judetul nostru.
Pronuntarea hotararii judecatoresti se va da pe data de 18.06.2020 prin intermediul grefei instantei”, a precizat prefectul George Lazăr care, ca și la ultimele termene, a fost prezent la instanță.

Reamintim că primul proces a fost câștigat de județul Harghita (orașul Gheorghieni), în detrimentul județulyi Neamț (comuna Bicaz Chei), prefectul Lazăr declarând imediat după preluarea funcției că predecesorul (ex-prefectul Daniela Soroceanu) a tratat cu supericialitate acest dosar.

Daniel VINCA

One thought on “Termen final în procesul pentru Cheile Bicazului! Sentința, peste câteva zile!

Lasă un răspuns