Terasele din faţa Parcului, între nemulţumirea unor cetăţeni şi voia Consiliului şi Primăriei

Terasele apărute mai nou în faţa Parcului central din Piatra Neamţ (între Romtelecom şi Altex) au stârnit iritarea unor pietreni nemulţumiţi că, uneori, se strecoară cu greu printer scaunele care sunt tot mai răsfirate în zona destinaă pietonilor.
Primăria le-a răspuns nemulţumiţilor precizând că terasele respective nu au apărut în mod nelegal ci au la bază o hotărâre de Consiliu Local votată la începutul sezonului cald.

<<Domnule Primar,v a rog sa-i trimiteti pe cei carora le intra in atributii,sa sanctioneze pe cei care s-au extins cu tot felul de scaune si mese pe trotuar. Peste drum de parcul central s-au extins fara pic de jena. Pe toate trotuarele s-au extins. O sa ajungem sa mergem in stil indian prin acest oras. Va rog ca duminica sa o luati la pas prin centru si Precista>>, este reclamaţia făcută de un cetăţean.

Comunicatorii din subordinea primarului Dragoş Chitic au lămurit problema: <<Conform HCL nr. 114/24.03.2016, care poate fi consultata pe site-ul oficial al primariei, www.primariapn.ro, se aproba inchirierea pe durata determinata a unor terenuri proprietate publica a municipalitatii, in vederea amenajarii de terase comerciale estivale, cu avizul Comisiei de urbanism si a arhitectului sef al municipiului, in baza unui proiect de executie>>.

Deci extinderea acestor terase e cu voie de la Consiliul Local şi Primărie…

D.V.

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Terasele din faţa Parcului, între nemulţumirea unor cetăţeni şi voia Consiliului şi Primăriei

 1. Este loc berechet pentru toata lumea. Carcotasii de profesie n-au loc nicaieri. Chiar si in frantura de imagine postata se vede acest lucru. Cei ce nu incap sunt celebrii reclamagii de profesie.

 2. Esti chiar prost . Daca e de loc dc nu le caca pe sosea ca e si mai mult loc . Trotuar -pietoni . Terasa la masa acasa daca nu are loc .

 3. Incapeau si la grec la Casa de Cultura . E un trotuar imens acolo . Da grecul nu are voie ce au voie in buricul targului altii .Pentru uniii muma pentru altii ciuma .
  PS . nu halesc pizza si shaorma , da dreptatea ar trebui sa fie pentru toti .

 4. Vad doi idioti care nu stiu ce se intampla in orasul lor. Grecul NU avea autorizatie ( nu a dat bani la primarie/consiliu/etc ) si i-au desfiintat terasa. Pe cand cele din centru sunt „pe bani”. Daca grecul platea, terasa in picioare statea.
  @ Robert, sa stai tu la terasa in mijlocul strazii, vezi cum e, ne zici si noua, si daca iti place, deschideti un local „La masa dintre roti”. Sau tu vrei sa blocheze soseaua pe timpul verii? Oricum logica prosta. Ziua sa-ti fie buna!

 5. Sunt sigur ca cel care a obtinut autorizatia e un smecher din sistemul mafiot-politic care a devalizat acest oras.

  Eu zic sa verificati….

  In mod normal,tot centrul orasului ar trebui INCHIS traficului auto.

  Nu este nici un motiv sa nu o faci.Orasul turistic Piatra Neamt e praf la spatii verzi si este sufocat de tembeli/taranoi care umbla degeaba cu masinile doar pentru a se da mari cu furaciunile lor.

  In centru este o poluare catastrofala.

  99% din cei care trec prin centru pot ajunge unde dracu se duc ocolind-ul….chiar,unde dracu se duc atitea masini in rahatu asta de oras care nu are nimic?

  Va dati seama ce parazitism este in aceasta tara?

  La orice ora din orice zi a saptaminii acest oras este plin de cocalari si derbedei care ne polueaza non-stop fara sa aiba nici un motiv sau vreo directie.

  Acest oras este asaltat de cohorte de tigani, taranoi si maimutoi needucati din tot judetul.

  Vin,se caca aici si seara pleaca la ei acasa lasindu-ne pe noi sa inghitim poluarea si mizeria pe care o lasa in urma.

Lasă un răspuns