Teoria lui Ţuburlui despre „diversiunea cu destrămarea României”

149373_328581940580417_1060813491_nCunoscutul protestatar nemţean Mihai Ţuburlui are o teorie proprie legată de „reîncălzirea diversiunilor cu privire la pericolele externe care vizează România”. În stilul său, Ţuburlui explică cum multe subiecte din ultimele zile fac parte dintr-un scenariu menit să ţină creierele românilor ocupate cu teme false.

Mai jos, postarea integrală a lui Ţuburlui:

<<Zilele acestea a ieșit la suprafață și un deputat (nu i-am reținut numele), absolvent al nu știu cărei academii de informații(ce caută securiștii în politică?), care ne atenționa, după mai bine de o lună de zile de la atentat, că după ce s-a întâmplat la Colectiv, nu știu cine ar fi dorit destrămarea României. 
Și tot zilele astea, după întâmplarea din 1 decembrie, cea cu prinderea „teroristului” secui, mass-media de sistem (90% achiziționată de foști ofițeri KGB) a început să reia scenariul destrămării țării.
Diversiuni, la care nici puștii de grădiniță nu mai apleacă urechea.

Ocupantul (GRU-KGB), cel care în decembrie ’89 a pus mâna pe toate instituțiile țării, văzând că după atacul terorist din seara zilei de 30 octombrie 2015, populația României a ieșit în număr mare în stradă pentru a cere răspicat schimbarea, a recurs, cum era și normal, la diversiunea: destrămarea României. La acest dans au fost antrenați fără voia lor și unii feisbuciști(rețelele ciripitorilor de sistem ce se cred apărătorii țării) cu mulți pitici pe creieri, care au văzut o mulțime de dușmani externi, neștiind că ei, dușmanii, sunt de fapt în țară, în Parlament, în Guvern, la Cotroceni, în așa-numitele servicii secrete.

S-a reîncălzit ciorba evenimentelor din anii ’90 de la Tg. Mureș, televiziunile invitând în studiouri tot felul de generali(pensionari, creații ale GRU) care au încercat, cum altfel(!!!), să ne sperie cu destrămarea României. 
Când ies atâția oameni în stradă, e normal ca tuturor să le țâțâie curul! Și au trecut, crezându-ne „poporul lui Păcală” la tot felul de diversiuni.

Unește-i și controlează-i
Dușmanii externi vor ruperea teritoriului. 
Se dau ca exemple Iugoslavia și Cehoslovacia, omițându-se cu bună știință URSS.

Este cea mai mai mare păcăleală de după evenimentele din decembrie 1989. Când populația se revoltă împotriva sistemului, hop, apare destrămarea teritoriului, băieții „uitând” că România face parte din NATO și că scenariul ăsta e nul de drept.

Ungurii vor Ardealul
L-au luat încă din decembrie 1989. Dacă în anii ’90 se defila cu drapelul decupat, fără stemă, asta însemna că avem o gaură în teritoriu. Evreii maghiari și-au creat demult în România o țară a lor. Dacă sistemul nu vrea să spună adevărul e strict problema lui.

Ce vreau să spun
Dacă chiar s-ar fi dorit spargerea României, așa cum bat câmpii pe la televizor tot felul de pensionari-generali, asta s-ar fi întâmplat fără nicio problemă în anii ’90. Au reușit în alte părți și fix aici, în țara lui Păcală, s-ar fi împiedicat? Mă lași!

Dată viitoare o să vă povestesc despre HVIM și alte făcături de peste Prut, creații ale foștilor ofițeri KGB ce astăzi influențează, prin săgețile lor, SRI. Cum și de ce a creat SRI, HVIM? Rolul „extremiștilor” de etnie secuiască și întâmplările prin care am trecut.

Fiți inteligenți, că țara geme de deștepți!>>.

D.V.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.