Teodora Sava: „Viaţa mea este muzica. Acest drum continuă în afara X Factor!”

Teodora Sava, nemteanca eliminată seară de X Factor la loteria SMS-urilor a spus înainte de a părăsit scena semifinalei că viaţa ei rămâne dedicată muzicii.

„Viaţa mea este şi rămâne muzica. Acest drum al meu va continua tot cu muzica împreună, chiar dacă în afara X Factor”, a spus Teodora. Tot mai multi români critică pe net procedeul populist si comercial de SMS-vot. Iar suspiciunile sunt cu atât mai întemeiate cu cât organizatorii show-ului au spus doar „pleacă” sau rămâne”, dar nu au anunţat numărul de voturi.

Apoi, un astfel de SMS vot costă 1,19 euro. Aseară, unii nemţeni spuneau cum au votat fiind mai mulţi în acelaşi loc si cum doar unii dintre ei primiseră confirmarea primirii SMS-ului. Un detaliu interesant: un astfel de vot este accesibil doar celor care au abonament, în care peste 80 la sută dintre utilizatorii telefoniei mobile din România folosesc cartele prepay pe care le încarcă şi le şi activează imediat cu o anume opţiune, rămând cu 0 euro până la următoarea încărcare. Deci nu pot trimite SMS-uri cu taxă…

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns