Teodora Sava trimisă acasă de la X Factor de votul prin SMS!

Povestea Teodorei Sava la X Factor s-a oprit duminică noaptea, în semifinale. Votul prin SMS nu a dus pentru pietreanca de 15 ani susţinerea necesară astfel că prezentatorii Răzvan şi Dani au meniţionat numele acesteia cu formula „Primul concurent care pleacă acasă”.

Chiar şi juraţii au rămas fără cuvinte, mentorul Delia murmurând doar „Nu se poate”. Decizia pare cu atât mai nedreaptră pentru nemţeacă cu cât Teodora a avut o interpretare de excepţie în semifinală.

<<„Listen”, piesa aleasă pentru această seară a sunat mai bine decât originalul, iar spectatorii au ascultat hipnotizați cum Teodora a reușit încă un moment fabulos. Și ce mai poți spune după o asemenea prestație? Felicitările au venit în cascadă de la masa juriului>>. Mda, au venit felicitările în cascadă, nu şi SMS-urile necesare.

Oricum, rămâne cel puţin o neclaritate: prezentatorii de la Antena 1 nu au anun’at ;i num[rul de SMS-uri primit de fiecare concurent. A mai fost o fază interesantă, ultimii rămaşi în cursă pentru ultimul loc din finală au fost ambii elevi ai lui Stefan Bănică junior care, după cum au spus prezentatorii, ar fi primit acelaşi număr de SMS-uri. „Nu cred aşa ceva, e imposibil”, a spus Bănică Jr. care a si refuzat să facă el departajarea. Astfel s-a mers pe departajarea prin voturi unice (adică s-a luat în calcul doar un SMS de la acelaşi nr de telefon).

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Teodora Sava trimisă acasă de la X Factor de votul prin SMS!

  1. Greu de crezut …Dar, cat a tinut de ea, Teodora a dovedit ce se putea. A cantat dumnezeieste, iar melodia din runda a doua a fost parca povestea ei intr-un singur cantec. …Teodora a fost toata un spectacol incredibil ! Cu voturi sau fara, ea oricum a fost cea mai buna. Si cat timp vom lasa sms-urile de 1,19 euro bucata sa ne decida cele mai bune voci, cam nu prea vom avea ce pretentii sa emitem de la artistii contemporani…

  2. Tot pe baza de asa zisele sms-uri a pierdut acest copil talentat si Next Star-ul. Nu e corect! De ce oare la un concurs in Romania pot participa concurenti din alte tari? Si, mai ales, cate cunostinte au ei pe la noi de au primit atatea sms-uri?

Lasă un răspuns