Tentativă de sinucidere la Zănești: Și-a tăiat gâtul cu un cuțit!


Un bărbat de 51 de ani din Zănești a ajuns în stare gravă la spital, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor, informează Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. Bărbatul era cunoscut cu probleme psihice și avea frecvent tulburări de comportament. De altfel, el figura  în evidența secției de Psihiatrie, iar din surse neoficiale am aflat că refuza să își ia tratamentul prescris de medici. Mai mult decât atât – spun localnicii, bărbatul obișnuia să consume alcool. La un moment dat, din motive necunoscute încă, a pus mâna pe un cuțit și și-a tăiat gâtul. A fost găsit agonizând de părinții săi, care au sunat imediat la ambulanță.
În momentul în care echipajul nostru a ajuns la fața locului, pacientul era în stare foarte gravă, fiind diagnosticat cu plagă tăiată profundă în regiunea faringe-esofag și se afla în șoc hemoragic. Bărbatul a fost intubat prin trahee, pentru că era singura soluție pentru a-i putea da oxigen, din cauza rănii pe care și-o provocase ”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta șefă de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.
Zăneșteanul a fost transportat la UPU Piatra Neamț, de unde un echipaj cu medic a plecat imediat cu el către Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.