Tentativă de sinucidere la Roznov: O femeie a vrut să se arunce în canal


Problemele din viața personală par a fi motivul pentru care o femeie de aproximativ 50 de ani a vrut să-și pună azi capăt zilelor. Potrivit Poliției Neamț, incidentul a avut loc la Roznov, în jurul prânzului, când femeia a fost cât pe ce să se arunce în canalul hidrocentralei.
Câteva persoane care erau în zonă au sunat la 112 și au alertat autoritățile. La scurt timp la fața locului a ajuns un echipaj de poliție din localitate. Spre locul cu pricina s-au îndreptat și pompierii pietreni cu barca din dotare, care însă s-au întors din drum.
 „Echipajul de intervenție a pornit spre locul indicat, însă ulterior a fost chemat înapoi la bază, pentru că între timp persoana respectivă a fost preluată de polițiști”, a declarat pentru Vestea șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” Neamț, colonelul Ioan Nițică.
Surse neoficiale spun că femeia ar fi de loc din județul Bacău și că ar trăi în concubinaj cu un roznovean, iar în ultimul timp relația lor n-ar mai merge cum trebuie. În cele din urmă, femeia a fost convinsă să renunțe la gândurile sinucigașe și a beneficiat de consiliere de specialitate.
Alex SÎRBU

Lasă un răspuns