Tentativă de jaf la o sală de jocuri. Tânărul a ameninţat cu un pistol

Suspectul din cazul unei tentative de jaf în care a fost utilizată şi ameninţarea cu un pistol a fost ieri reţinut sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie.

După o noapte de investigații, polițiștii nemțeni au depistat tânărul care ar fi încercat să sustragă bani dintr-o sală de jocuri, sub amenințarea unui pistol

Din momentul sesizării, respectiv seara zilei de 02.12.2015 orele 20.00, mai multe patrule din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost mobilizate pentru prinderea unui tânăr, care prin folosirea unui pistol a amenințat un angajat al spațiului respectiv în scopul obținerii banilor din încasări.

Ieri dimineață, în jurul orelor 09.00, tânărul de 18 ani, din Piatra Neamț a fost depistat la domiciliu, unde a fost găsită și arma folosită, de agrement, tip airsoft, care a fost ridicată de polițiști.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce tânărul se afla în incinta sălii de jocuri, profitând de faptul că nu mai erau alţi clienţi şi sub pretextul că nu ştie să joace la un anumit aparat, a chemat operatorul de sală pe care l-a ameninţat cu un pistol, solicitându-i borseta pe care o avea asupra sa şi care conţinea o parte din încasări. Persoana vătămată a ripostat, iar tânărul a reușit să fugă.

Polițiștii au luat măsura reținerii tânărului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie. Pentru identificarea și depistarea persoanei au fost angrenați 6 polițiști de investigații criminale, 2 echipaje de ordine publică, în componență cărora a fost și un polițist local.

V.N.

Lasă un răspuns