Tentativă de jaf la al doilea CAR din Zănești

O tentativă de spargere a fost înregistrată la al doilea CAR din comuna Zănești în dimineața zilei de 9 septembrie, la ora 3. Este CAR-ul numit „la Mircea Blaga” de către localnici, după numele celui în curtea căruia funcționează și care este și „bancherul” care operează sistemul.

Cu cagulă și mănuși negre, hoțul a intrat în curte sărind un gard, după cum s-a văzut apoi pe camerele de supraveghere. În mâna dreaptă avea o bară de metal, un levier sau ceva asemănător.

A fost doar tentativă pentru că auzind zgomote, proprietarul casei în care funcționează CAR-ul a ieșit afară iar hotul a sărit imediat alt gard și dus a fost.

Ziua și ora acțiunii par a nu fi alese întâmplător, fiind în noaptea de sâmbătă spre duminică, moment în care familia din casă putea fi la o nuntă.

<<Tentativa de spargere  (furt) la celălat CAR din Zanesti , la Blaga Mircea in noaptea de 09/09/2018 la ora 3 fix. Pare a fi un puști mai puțin priceput și figura mi se pare foarte cunoscuta. Dacă cineva cunoaște aceasta persoana va rog sa m-a contactați>>, a anuntat pe facebook Gică Blaga, nepotul lui Mircea.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni a fost o spargere la CARul din centrul comunei Zănești. Informațiile ulterioare au arătat că o vecină a sunat la 112, Poliția a trimis o patrulă formată din 2 polițiste care s-au uitat așa, cam peste gard, au tras concluzia că nu e nimic și au plecat mai departe în timp ce hoții erau înăuntru și au rămas să opereze.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns