Teapă cu Delia la Piatra Neamț! Tricouri plătite și neprimite, locuri GOLD la… peluză!

Spectacolul susținut de Delia la Piatra Neamț în seara de sâmbătă (16 martie) a fost cu siguranță un succes. Mai ales de casă, ținând cont că sala de 4000 de locuri a fost umplută cam pe 3/4 dar, din păcate, unii părinți și – mai ales! – copii au rămas cu sentimentul că au fost țepuiți.

Este cazul unui pietrean care deja acuză o dublă-țeapă, atât prin faptul că deși a cumpărat bilete de lux (GOLD) a avut locuri gen… la peluză dar și că a plătit alte două upgrade (de 90 de lei fiecare, pentru poză, tricou și sacoșă cu promoționale) la final a aflat că a cdat banii de pomană pentru că stocul se epuizase.

Iulian a luat a cumpărat de pe o platformă online 2 bilete gold și 2 pachete upgrade și a mers cu fiica lui de 9 ani (ulterior avea să afle că nu trebuia plătit upgrade-ul pentru copii sub 10 ani, dar informația respectivă evident că nu fusese afișată pe site). A plătit omul două bilete de câte 99 lei și două upgrade de câte 90 lei, deci un un total de 388 lei și…

… când a ajuns în sală a înțeles că a luat prima țeapă. Locurile plătite cu 100 lei (fără un leu), categoria GOLD, erau plasate în tribună, într-un colț al scenei, așa că a avut o vedere cum au la meciuri cei din colțul peluzei, într-un unghi foarte ascuțiti. Vezi foto de mai jos, din stânga:

Făcând haz de necaz, Iulian postează pe net, chiar în timpul spectacolului, următorul mesaj: „Concert Delia la Piatra Neamț. Bilet Gold… Ca sa fi fost mai în fata, ce trebuia sa iau, platinum, iridium, extra vip, illuminati? Toată lumea a venit pentru show nu pentru loc… Dar nici asa. Delia„.

Speră însă că va șterge dezamăgirea fetei după spectacol când au urma pozele cu Delia și, mai ales, mult visatele tricouri cu artista. Ajunge la zona de „meet & greet” (adică acces exclusivist), li se face o poză cu telefonul cu artista cu o imagine foarte obosită (vezi poza de mai sus, din dreapta) și când întreabă de tricourile (si sacosele cu materiale promoționale) pentru care plătise suplimentar, aproape cât pentru bilete, i se spune sec că au fost mai mulți spectatori decât ar fi trebuit (60 în loc de 45), că standul din hol unde erau produse la vânzare a fost deja închis și că… asta e.

<<#TotEu? Final de spectacol. Un super show, foarte complex, muzica, lumini, efecte speciale dar….
Trec peste situația cu biletul gold, am avut și 2 bilete de ugrade denumite „meet&greet”. Pachet ce cuprindea 1 poza cu Delia câte un tricou ediție limitata Acadelia și materiale promoționale,dar la mine și inca 10 15 părinți s-au terminat tricourile(plătite)…
Mulțumesc organizatorilor…
Cum sa ii explic eu copilului ca tocmai la noi s-au terminat tricourile plătite în avans.
A rămas sa le primim prin posta.
Rămân cu casetele cu N&D din 2001.
Păcat de show-ul propriu-zis
Later edit: Standul cu obiecte promoționale (unde erau sute de tricouri la vânzare), a fost închis imediat după spectacol, altfel mai cumpăram imediat unul de acolo.
Situație aiurea:Vezi tati, dacă ne îmbulzeam și noi, poate prindeam tricourile (plătite).
#NOT #TRIST #GHINION
>> – este al doilea mesaj postat de Iulian.

Din declarația ulterioară a victimei dată în exclusivitate pentru Vestea, „Ca sa o spele au pus voluntarii aia care erau tot niște copii din Piatra sa ceara numerele de telefon și nume pentru ca o sa trimită ei prin posta. Săracii voluntari notau și ei pe telefonul lor într-un editor text…”. Deci organizatorii care au încasat din acest spectacol o sumă care poate fi estimată la minim 200.000 lei (poate aproape chiar 300.000 lei), au transferat responsabilitatea notării numerelor de telefon pentru repararea gafei lor unor voluntari, în general elevi de liceu.

Nici voluntarii nu erau prea optimiști. Li se promisese ca la final vor avea parte și ei de o fotografie cu artista însă – oboseală mare! – artista a preferat să facă o singură fotografie cu toți odată…

Evident că dezamăgirea tatălui nu e legată primordial de banii dați de pomană ci de dezamăgirea pe care a avut-o fiica lui, pentru care Delia era un idol. „Mai bine nu luam upgrade-uri le astea și nu ii omoram copilului un idol sau pe mine în ochii ei”, spune tatăl, la fel de dezamăgit de toată această întâmplare.

În urmă cu câteva minute, Iulian spunea că nu știe dacă va reclama sau nu stiauția la OPC: „Cred ca da. Încă ma gândesc. Sa vad cum ii repar gândurile fetei și pe urma iau o decizie. Sunt prea nervos, trebuie sa găsesc o soluție sa ii explic copilului întâi și sa înțeleagă ca unii idoli, sunt bine de apreciat pe scena, în teren… Nu și în viata de zi cu zi”.

Probabil că la fel ca Iulian, și ceilalți spectatori care și-au luat țepe la Acadelia de la Piatra Neamț se întreabă cum se chema un anume cântec? „Trăiește frumos”?

Vom reveni…

Daniel VINCA

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Teapă cu Delia la Piatra Neamț! Tricouri plătite și neprimite, locuri GOLD la… peluză!

  1. Problema este alta..sala sporturilor nu este pt.concerte.cei care am avut bilete mai sus nu s.a auzit si nu s.a inteles nimic.asa am pățit și la Brenciu si la Banica.cel putin la cei 2 am reusit sa coboram jos in sala si atunci au meritat banii dati.tb schimbată locația.

  2. Boieria si prostia se platesc…Un site serios de bilete ar trebui sa afiseze amplasamentul locurilor.Cat despre pachetul VIP, e valabila afirmatia de la inceput…

  3. Locurile se alegeau online , când a cumpărat biletele a selectat locurile , biletele VIP care erau amplasate in fata scenei s-au epuizat primele . Nu văd nimic interesant in aceasta știre !! Sa fim serioși ! Când cumperi îți asumi din moment ce locurile Gold erau in tribuna ! Concertul a fost ok din toate punctele de vedere !! Dar hai sa facem ceva rău și din concertul acesta ! Poate Așa nu se mai organizează nimic la noi , și-așa avem un oraș mort

  4. Este un oras batran, nu mort.Un oras de pensionari care au alungat tinerii.Dar se vor intoarce si va fi bine cand aceasta generatie de comunisti va disparea.

Lasă un răspuns