TAXĂ DE PROTECŢIE în toată regula: „Făcea scandal şi cerea bani!”

Crima de la Roznov de azi-noapte scoate la iveală noi detalii despre felul în care erau terorizaţi de către cel ucis, patronii unor baruri, angajaţii şi chiar clienţii. Cel care a decedat în urma a zaci de lovituri aplicate cu o bâtă de către prietenul barmaniţei este descris şi de patronul barului respectiv drept un individ agresiv, care avea obieceiul de a face scandal şi de a cere bani de la angajaţii din bar. Adică o adevărată taxă de protecţie, fenomen cu atât mai mult de investigat de către anchetatori cu cât decedatul (Muscalu Ionuţ Daniel, zis Codiţă) avea şi el un bar prin Borleşti dar, mai ales, era cunoscut şi drept bodyguard la un alt club din Roznov.

Cititi si: Criminalul de la Roznov: „Am dat de frică!”

Patronul barului Black Out unde a avut loc încăierarea dintre Codiţă şi cel arestat acum pentru LCM (Manole Constantin Mădălin, zis Borcan) este plecat de câteva zile în concediu, cu familia, dar a remis deja o declaraţie pentru Vestea în care explică cu ce se ocupa cel omorât azi-noapte în bătaie.

Am aflat în această dimineață de la Poliție, când am fost contactat telefonic, despre incidentul petrecut în noaptea de 28 spre 29 august. Momentan, sunt plecat din țară, în concediu, împreună cu familia. Regret ceea ce s-a întâmplat, dar vreau să precizez faptul că nu este pentru prima dată când persoana decedată a intrat pe proprietatea mea în stare de ebrietate, deosebit de agresivă, creând conflicte și cerând bani angajaților și clienților. La sfârșitul acestei săptămâni, când ma reîntorc în țară, o să merg la poliție pentru a vedea despre ce este vorba și pentru a clarifica această situație, dar și pentru a nu lăsa loc diverselor speculații care sunt vehiculate în momentul de față”, a declarat Virgil Ioan Călin, administratorul localului în care s-a produs altercația.

Cititi si: Criminalul de la Roznov: „Am dat de frică!”

Călin are locuinţa în spatele barului şi martori din zonă, care cunosc situaţia, confirmă spusele acestuia confirmând că de când acest bar în faţa casei, familia patronului şi-a făcut liniştea ţăndări. Amplasarea strategică (la intersecţia drumurilor spre Roznov, Chitinici, Piatra Şoimului, Borleşti) şi fauna care în nopţile de week-end mişună s-au soldat nu destule incidente şi scandaluri şi l-au făcut pe Virgil Ioan Călin să se întrebe dacă merită să plătească cu preţul liniştii sale faptul că a vrut să dezvolte o mică afacere care a şi creat câteva locuri de muncă. Nu e exclus ca deschiderea respectivului bar să fi deranjat pe unii de la concurenţă care să-i fi făcut „cadou” astfel de incidente tocmai pentru a descuraja clientela să intre în respectivul bar…

V.N.

cop patron

 

 

Comentarii Facebook

5 thoughts on “TAXĂ DE PROTECŢIE în toată regula: „Făcea scandal şi cerea bani!”

  1. Acum ar fi cazul sa iasa la iveala si ceilalti patroni de baruri din Roznov care au fost terorizati de acelasi om care dadea cu spary-uri in baruri,sau de oamenii lui

  2. bv asa ar trebui.sa vina si patroana de la dolce vita si de la tractoru podoleni di de la doinita si de la club pertus si ala de la ruseni unde canta farfiu sa spuna de cate ori au avut treaba cu aceste gunoaie tip codita si rotarasu.sobolan si altii din trupa lor

  3. pai sa zica politia din roznov cate plangeri sunt depuse pe numele lui codita la cate maxilare a rupt la copii la clubul unde lucra , nu cred ca a fost 1 luna in toti acesti ani de cand lucra acolo sa nu bata pe careva ,si toate astea cu sprijinul din partea sefului si indrumat de el exact ca o masina de aia de scrii comanda si dai enter , si crede-tima ca nu exagerez deloc care-i de prin zona stie situatia si cum merge treaba cu grupul sau , parerea mea e ca ar trebui stirpiti toti din grupul asta al lui dar asta ar trebui facuta de la capul mafiei „Rotarasu” daca nu era el cu pilele, legaturile ,tupeul,s.a ale lui nu se mai ajungea aici .SI parerea mea e ca nu o sa dispara sistemul asta infect din roznov pana „seful tribului ” Rotarasu” nu e oprit din toate taraseniile lui !

  4. ba rotaras este si va fi in continuare NASUL ROZNOVULUI SI AL PIATRA NEAMTULUI..de ce sunteti invidiosi pe el ca se descurca?nu mai vorbiti de om ca o sa va aranjeze pe toti..si am auzit ca ROTARASU CIPRIAN e condus de TATZA SEFUL PIATRA NEAMTULUI.stie careva ca rotarasu facea parte din „ACADEMIA INFRACTORILOR ROMANI”???

  5. acesti patroni de cluburi pun viata clientilor in pericol prin atitudinea avuta. este nevoie de o moarte de om pentru a spune lucrurilor pe nume? pe filmere nu se vede in nici un moment ca cel omorat sa faca scandal. doar criminalul a inceput si si-a dus la sfarsit ce a vrut sa faca.

Lasă un răspuns