Ţăţisme: POŞTAŞUL – o nouă meserie la Consiliul Judeţean

Image 7 

Secretarul judeţului Neamţ, Daniela Soroceanu, revoluţionează organigrama din Consiliul Judeţean: la şedinţa de joi a inventat funcţia de “poştaş” pentru un angajat al instituţiei pe care l-a trimis să mute un jurnalist care comisese “crima” de a se aşeza pe un scaun dintr-o alveolă a sălii de şedinţe, loc în care nu se afla nimeni!
“Bogdan!”, l-a strigat Daniela Soroceanu şi a făcut din mână unui angajat CJ precum a-i chema un chelner la cârciumă. Angajatul s-a conformat şi apoi, arâtând cu degetul, şefa legalităţii din CJ i-a dat o sarcină pe măsură competenţei ei: să mute jurnalistul că “acolo stau comisiile”.
Angajatul s-a conformat, jurnalistul care “deranja” comisiile care nu existau în alveolă nu şi-a pus mintea la ţăţismele Danielei Soroceanu şi şedinţa a început într-o deplină netulburare.
Surprinde numele şi funcţia angajatului care a acceptat ca, din poziţia “Ghiocel” la propriu şi la figurat (vezi foto) să accepte să fie implicat în răzbunările “fustă lungă…” ale acestei figuri triste de la CJ: juristul Bogdan Bosovici, Director Executiv în cadrul CJ Neamţ.

Ca fapt divers merită menţionat că, pe parcursul întregii şedinţe de CJ de joi, timp de două ore, nicio comisie, niciun angajat al CJ, nici un ales judeţean nu a utilizat nici măcar un scaun din respectiva alveolă (cu excepţia dr. Parfeni care a stat acolo înainte de a depune jurământul şi a fi validat). Dar comisie – ioc!
De ce “ţăţisme”? Din măcar două motive:
1. – Jurnalista pe care o arăta ieri cu degetul, ca la piaţă, preaeducata Daniela Soroceanu nu este nici primul (cu siguranţă, nici ultimul) ziarist care se aşează pe un scaun, în acea zonă. Ca fapt divers, poate fi menţionat faptul că avem imagini cum la alte şedinţe, jurnalişti de la postul EST TV (unde apare pe sticlă şi Cristi Soroceanu – soţul secretarei judeţului) stăteau fix în aceeaşi zonă. Cerbera Soroceanu nu a avut în situaţiile respective atitudinea de gardian, doar joi s-a trezit vigilenţa de sub taiorul verde cu pete…
2. – Pentru că trebuie să fii realmente “ţaţă” la superlativ să apari, cu bună ştiinţă, într-un material video pe care îl vom redifuza – via youtube – în curând, pe vestea.net.

D.V.

Nota Bene – Nu sunt decat de plâns angajatii din CJ Neamt care, dupa epoca Tărâţă, în care această secretară cu grave devieri de educaţie avea o atitudine tipică arendaşului de pe tarla, mai acceptă şi acum ca din funcţiile de specialişti pe care sunt angajaţi să fie transformaţi în marionete de o individă care nu s-a sfiit ca in timpul unei şedinţe să se descalţe de pantofi ca să-i vadă toată lumea talpa piciorului.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Ţăţisme: POŞTAŞUL – o nouă meserie la Consiliul Judeţean

  1. Cata nesimtire la cucoana asta!!! Alo, DNA-ul, dar pe asta nu o cercetati ca a stat vreo paispe luni in concediu medical pe leafa buna luata din banii prostilor?

  2. Aceasta individa a lasat doar un gust amar peste tot pe unde a lucrat. Cel putin in ultimele 3 locuri (casa de asigurari de sanatate, prefectura, consiliu) lumea o uraste. E o rusine de functionar, iar ca om …zero!

Lasă un răspuns