Taşca, steaguri şi flori: pregătiri intense pentru cea mai frumoasă zi de comună din Neamţ!

Asta se întâmplă, de ieri încoace, la Taşca, unde mâine va fi, cu siguranţă, cea mai frumoasă zi de comună din Neamţ, din 2018.

Parcul Sfânta Maria – un loc superb amplasat la poalele munţilor, cu o zonă de copaci dar şi cu una platou, a intrat în operaţiunea finală de pregătiri pentru a-şi primi oaspeţii.

Salariaţi ai Primăriei, oameni din sat dar şi copii dau cu toţii o mână de ajutor la ultimele retuşuri, la pavoazarea cu steaguri tricolor, la plasarea florilor pe scenă etc. Printre ei, o veţi vedea în una din fotografii şi pe primăriţa Dana Ursache care – deşi în aceste zile are şi câteva evenimente speciale în familie – ţine să se asigure, cu ochii ei, că niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării.

Aceleaşi activităţi de pregătire au avut loc şi la Monumentul Eroilor din centrul comunei, unde mâine, de la ora 11,  va avea loc ceremonialul militar care va da startul manifestărilor. Apoi manifestarea se mută în Parc, unde artiştii din zonă sau renumiţi la nivel naţional vor cnta şi vor încânta publicul. Iar cireaşa de pe tortul afişului va fi Grupul Plăieşii din republica Moldova, în frunte cu renumitul Nicolae Gribincea.

Programul complet al minifestarii, AICI, Cea mai tare zi de comună din 2018 va fi la Taşca! Paradă militară înainte de spectacolul cu super-recital Plăieşii!

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns