Tăriceanu şi Chiţoiu se întâlnesc la Neamţ cu oamenii de afaceri

negocieri-pentru-noul-guvern-tariceanu-si-chitoiu-discuta-cu-ponta

Copreședinții ALDE Călin Popescu – Tăriceanu și Daniel Constantin se vor afla  joi, 24 noiembrie, într-un turneu electoral în județul Neamț. Alături de vârful de lance al campaniei ALDE de la Neamţ, Daniel Chiţoiu şi de liderii organizaţii locale – Ion Asaftei şi Alexandru Mihai – copreşedinţii Tăriceanu şi Constantin realizează astăzi un adevărat tur de forţă în Neamţ, din care nu lipsesc  întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri din județ, precum și cu membrii și simpatizanții ALDE.

În cursul dimineții, liderii ALDE vor vizita unele societăţi comerciale din domeniul confecţiilor şi tricotajelor, precum şi Clusterul textil Astico Nord-Est.

Joi, la ora 16.00, copreședinții ALDE Călin Popescu – Tăriceanu și Daniel Constantin, alături de candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, copreşedinţii Filialei ALDE Neamţ, Ion Asaftei, Mihai Alexandru  şi deputatul Daniel Chiţoiu, fost vicepremier şi ministru al Economiei şi Finanţelor Publice,  vor suține o conferință de presă la sediul ALDE Neamț, situat pe strada Mihail Kogălnicenu, nr .3

V.N. / ADV

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns