Tăriceanu confirmă că Guvernul PSD nu a dorit să atragă fonduri UE pentru Autostrada Moldova-Ardeal

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, confirmă că problemele invocate de comisarul european Corina Crețul privind implementarea de proiecte în Guvernul Dăncilă există. Tăriceanu a oferit drept exemplu problemele legate de construcția de autostrăzi, anunță Mediafax.

„O problemă pe care trebuie să recunoaștem că o avem este la Ministerul Transporturilor. Nu vreau să credeți că este o critică pentru ministru, că nu miniștrii fac studiile. Nu știu cât de mult au progresat. Când spune Corina Crețu aceste lucruri, poate dacă le spunea altcineva aveam dubii, dar când spune Corina Crețu nu am nicio rezervă”, a declarat astăzi Călin Popescu Tăriceanu.

Într-o declarație de acum 2 săptămâni, Cprina Crețu puncta faptul că Guvernul PSD nu a apelat la resurse UE pentru demararea proiectului Autostrăzii Moldova – Ardeal.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Tăriceanu confirmă că Guvernul PSD nu a dorit să atragă fonduri UE pentru Autostrada Moldova-Ardeal

  1. Cum, nu stiti? Au spart proiectul in doua tronsoane. Cel de la Tg Neamt la Tg Mures, fiind foarte complex, va fi construit prin fonduri europene. Cel de la Iasi la Tg Nemt, nefiind unul foarte sofisticat, va fi preluat de cumatrul de la Aqua park. Bine, asta daca mai apuca vremurile acelea si nu pleaca la brutarie.

  2. Eu am serioase rezerve la ce spune d-na Cretu, care e mai preocupata de shopping decat de mersul la birou!D-na Cretu, ajunsa comisar european cu sprijinul d-lui Ponta, vrea nca un mandat de parlamentar eropean (adica de somn pe bani multi) si, de aceea, santajeaza PSD sa o puna pe lista.D-na Corina e vestita in institutiile UE pentru incompetenta, dar acasa o face pe „artista”.Nu afacut nimic pentru Romania cat a fost comisar (idem Ciolos), si acum da lectii altor incompetenti.Cat despre finantarea autostrazii „Moldova”, aceasta nu se poate face din bani europeni, fiindca nu se afla pe reteaua principala de transport europeana (TEN-T)!Unde a fost d-na Corina Cretu, unde a fost Romania, cand s-au stabilit aceste trasee europene?!Pe nicaieri!Reprezentanta Romaniei la UE este doar un amestec de fufe, pile si securisti, incompetenti si fara nicio legatura cu interesul national!

Lasă un răspuns