Tăriceanu, în concediu în Neamţ! FOTO cu şeful Senatului în… bermude!

Fotografii cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu în situaţii altfel (cu casca de motociclist, de exemplu) aţi mai văzut. Dar cu omul numărul 2 în stat, în bermude, mai rar.

Imaginile de mai sus au fost surprinse la Hanul Răzeşilor din Neamţ (care aparţine familiei lui Ion Asaftei, vicepreşedinte CJ Neamţ şi preşedinte ALDE Neamţ), duminică, unde Tăriceanu a făcut un mic popas.

“Am fost onorat cu vizita colegial-turistică a doi oameni politici de excepție: domnul Călin Popescu Tăriceanu-Președintele Senatului României, Președintele partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) și domnul Daniel Chițoiu –Secretarul Genaral al ALDE.
Mulțumindu-le din suflet pentru scurtul popas făcut la Hanul Răzeșilor și înlesnirea unei întâlniri colegiale i-am asigurat că filiala ALDE Neamț își menține un trend politic ascendent în directă legătură cu trendul național.
Discuția a continuat cu farmecul și amuzamentul specific vacanțelor petrecute în ținuturile noastre”, a declarat Asaftei despre vizita respectivă.

Tăriceanu şi Chiţoiu (care la ultimele alegeri parlamentare a candidat la Neamţ,  pe locul 1 a listei ALDE pentru Camera Deputaţilor) nu sunt singurii fruntaşi ALDE care au petrecut o parte din concediu în judeţul Neamţ. Şi Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu a făcut un tur turistic al judeţului, punând accentul pe vizitarea unor mănăstiri:

“În aceeași manieră colegială, cu câteva zile în urmă, ne-a onorat cu prezența în județul nostru simpatica și energica doamnă Grațiela Gavrilescu- Ministrul mediului, Vicepremier, Vicepreședinte al partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE).
Le mulțumim deopotrivă celor trei personalități politice și le așteptăm cu drag și altădată în această oază de liniște și reconfortare pusă la dispoziția tuturor cu generozitate de ținutul Neamțului”, a mai spus Asaftei.

În scurtul popas la Hanul Răzeşilor, Tăriceanu a fost întâmpinat de Ion Asaftei îmbrăcat cu o cămaşă tradiţională specific portului popular şi încins cu un brâu tricolor.

D.V.

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Tăriceanu, în concediu în Neamţ! FOTO cu şeful Senatului în… bermude!

  1. „Oameni politici de exceptie”????? Serios????? Oamnei buni,da ce ati patit???? Un pupincurist si un lup moralist cu 5 neveste ???? Vai de noi……

  2. Cred ca in nota care ne-a obisnuit acest domn Tariceanu, in politica si in viata privata – un cocalar. Scuzati expresia, dar nu poti veni imbracat asa, cu a doua functie din ierahia statului, mai ales cand gazdele te asteapta in costume traditionale. Sa nu spuneti ca era vizita privata sau alte motive. Al doilea om in stat nu are scuze niciodata pentru impertinenta. Din pacate asta e nivelul. Eventual, liderii locali nu ar fi trebuit sa marcheze momentul cu astfel de fotografii.

  3. Tare ii mai porti grija, Aiurica. Te preocupa vizibil personajul, aproape am putea crede ca te plătește cineva să comentezi. Tu, Mihnea, Răzeșul și mai sunt vreo doi. Ești foarte constant (ă). îl urmărești pas cu pas. Fii și tu mai discretă , fato !!!!

Lasă un răspuns