Târgu Neamț: Un rănit și două mașini distruse după un accident urmat de incendiu


În urmă cu mai bine de o oră, la Târgu Neamț a avut loc un accident în urmă căruia o persoană a fost rănită, iar două autovehicule au fost serios avariate, unul din ele fiind distrus aproape în totalitate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” Neamț, totul s-a întâmplat în apropierea Centrului de Îngrijiri Paleative de la ieșirea spre Fălticeni.
Din informațiile pe care le avem, un șofer s-a angajat în depășirea unei platforme de transport autoturisme, moment în care conducătorul auto al platformei ar fi pornit la rândul său de pe loc. Dându-și seama că nu mai are timp să facă depășirea, șoferul autoturismului a tras de volan și a pătruns în parcarea Centrului de Îngrijiri Paleative, unde a lovit o țeavă de gaz și o mașină parcată. Surse oficiale spun că proprietarul mașinii parcate, care a avut ghinionul de a se afla acolo în momentul producerii accidentului, a fost lovit la un picior. În urma impactului cu țeava de gaz, mașina care a izbit-o a luat foc, cele două persoane din interior reușind să se salveze. Pompierii au mers la locul cu pricina și au stins în cele din urmă flăcările.
Autoturismul care a provocat accidentul a fost distrus în proporție de 90 la sută, iar cel de-al doilea are daune de 30 la sută. Persoana accidentată a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul din Târgu Neamț. La fața locului sunt polițiștii, care au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele ce au dus la producerea accidentului

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns