Tărâţă mai pierde un aliat: Ursărescu, din nou în tabăra Arsene

cafea 

Culiţă Tărâţă îşi mai pierde un aliat politic: deputatul Dorinel Ursărescu a declarat din postura de proapăt înscris în PLR că nu are nicio problemă în a reînnoda colaborarea cu deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

Declaraţia făcută, prin telefon, în direct, în cadrul unei emisiuni la Tele M Neamţ înseamnă că preşedintele CJ Neamţ şi al filialei UNPR rămâne fără încă un sprijin în lupta atipică pe care acesta o ducea pe faţă împotriva liderului PSD.

Întrebat dacă din noua opţiune politică (PLR) şi ca urmare a faptului că guvernarea Ponta este sprijinită de echipa Tăriceanu, se va întâlni la o cafea cu deputatul Arsene (cu care altădată se contrase evident), Ursărescu a răspuns clar: “Da. De ce nu? Prin prisma a ceea ce am făcut până acum şi a controverselor cu alţi oameni politici, nu am lăsat în urma mea nimic nerenegociabil. Evident că mă voi întâlni cu domnul deputat Arsene”.

La fel de deschis s-a arătat şi liderul PSD Neamţ: “În ciuda unor divergenţe, eu îl apreciez pe domnul deputat Ursărescu. Chiar am avut o colaborare bună, la înfiinţarea USL, ca şi copreşedinţi la Neamţ”.

“Cafeaua Arsene – Ursărescu” va lăsa, evident, un gust amar lui Culiţă Tărâţă care, pe zi ce trece, devine tot mai izolat pe scena politică nemţeană. Iar influenţa sa politică scade cu atât mai mult cu cât, în ultimele luni, prezenţa lui Tărâţă în viaţa publică (inclusiv la Consiliul Judeţean) a fost una absolut sporadică.

 

vestea.net

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.