Tărâţă, într-o nouă listă neagră: “Baronii care au ucis România”

baroni 

Culiţă Tărâţă apare într-un nou nedorit top negru – “Baronii care au ucis România: puternicii nababi ai săracelor județe” – publicat de site-ul stiripesurse.ro care invoca o preluare adevarul.ro.

“Se prezintă puternici, îngrozesc centrul cu amenințări, numesc miniștri și destituie pe oricine mișcă în front. Aceștia sunt baronii, indiferent de culoarea politică. Şase baroni PSD, doi liberali, un progresist şi un lider UDMR se află în fruntea celor mai sărace judeţe din ţară. Printe aceştia sunt şi nume grele ca Marian Oprişan, Florin Ţurcanu, Culiţă Tărâţă şi Adrian Duicu. 
În timp ce Bucureşti, Timiş, Braşov, Constanţa şi Sibiu prosperă pe fondul dezvoltării industriei, judeţele Vaslui, Botoşani, Teleorman, Neamţ, Mehedinţi se zbat, de ani întregi, în aceeaşi sărăcie lucie. Am corelat cifrele sărăciei cu liderii politici care se confundă, practic, cu judeţele respective” – se menţionează în introducerea analizei publicate de sursa citată.

“Baronii locali, care au afundat regiunile mai puţin dezvoltate ale ţării într-un adânc hău al sărăciei”, este apoi intertitlul de la care porneşte “rechizitoriul” la adresa “baronilor care au ucis România”, printre care este menţionat şi actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. Articolul integral – aici.

vestea.net / sursa foto: stiripesurse.ro

Comentarii Facebook

One thought on “Tărâţă, într-o nouă listă neagră: “Baronii care au ucis România”

Lasă un răspuns