“TARABE MICI, ÎNGRĂMĂDITE, NEFUNCŢIONALE!” / PSD Piatra Neamţ susţine acuzaţiile comercianţilor din Piaţă

Tarabele din viitoarea Piaţă Centrală din Piatra Neamţ sunt mici, nefuncţionale, improprii pentru nevoile reale ale comercianţilor – acesta este mesajul transmis public de PSD Neamţ ai cărui lideri au făcut azi o vizită la locul investiţiei şi au stat de vorbă şi cu comercianţii. Iar PSD-iştii pietreni dau un mesaj foarte clar prin care nu se sfiesc să pună degetul pe rană: “interesul unora care au de gând să facă bani din administrarea pieței contând mai puțin confortul comercianților și al clienților”.

<<Ascultând problemele comercianților, care sunt foarte multe, am aflat de un aspect care nu suferă amânare și trebuie remediat imediat înainte de darea în foloșință a noii hale. Comercianții sunt total nemulțumiți de tarabele ce au fost aduse în noua construcție. Din ce spun oamenii, dimensiunile și forma acestora sunt nepotrivite pentru comerț. Le-am vazut cu ochii mei și le dau dreptate! Trebuie găsită urgent o soluție în acest sens. Dimensiunile reduse ale suprafețelor de expunere a mărfii vor obliga comercianții să inchirieze câte două tarabe pentru a putea avea același spațiu ca înainte de incendiu iar geometria suprafețelor de expunere, fară margini va duce la căderea mărfurilor de pe mese și de asemenea la probleme de curățenie în jurul meselor>>, spune consilierul local Victor Marghidan care a mers la faţa locului cu viceprimarul Luminiţa Vîrlan şi cu colegii din CL Claudia Moroiu şi Victoriţa Păduraru.

Marghidan transmite public nemulţumirile oamenilor cu care au stat de vorbă, azi, în Piaţă, reprezentanţii PSD, iar cuvintele “interes” sau “bani” preluate de la cetăţeni arată că oamenii nu mai pot fi duşi cu preşul: <<Într-o proporție covârșitoare comercianții sunt total nemultumiți de forma, mărimea și funcționalitatea noilor mese tip tarabă din incinta pieței ceea ce ne duce cu gândul că din nou lucrurile s-au făcut fară consultarea comercianților, doar în interesul unora care au de gând să facă bani din administrarea pieței contând mai puțin confortul comercianților și al clienților. 
Solicităm în mod public ca municipalitatea în calitate de beneficiar al noii construcții să ia măsuri urgente de modificare a mobilierului în funcție de necesitățile comercianților și a clienților. Dacă comercianții spun că nu sunt bune acele tarabe atunci ele trebuie schimbate sau modificate și eventualele cheltuieli ce vor apărea suplimentar pentru aceste modificări ar trebui să fie suportate de cei care și-au permis sa proiecteze sau să achiziționeze aceste tarabe fără să consulte comercianții>>.

Aleşii PSD anunţă că vor continua astfel de vizite în teren şi de consultări cu cetăţenii din Piatra Neamţ, subiectele prioritare fiind şi invenstiţiile şi alte probleme de interes public.

D.V. – sursa foto: facebook (Victor Marghidan)

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns