Ţapu, susţinere pentru Chitic şi atac la conducerea judeţeană PNL: „Decizie nedreaptă!”

Senatorul Eugen Ţapu afirmă public susţinerea pentru primarul Dragoş Chitic care, în urmă cu câteva zile, a fost demis din funcţia de preşedinte PNL Piatra Neamţ. Ţapu critică decizia BPJ PNL Neamţ, pe care o numeşte „nedreaptă” şi punctează că „nu am aflat nici până acum care ar fi articolele încălcate din Statut”.

Drept e, după cum au spus cei care au sus’inut conferinţa de presă de la PNL Neamţ că au fost mai multe şedinţe ale forului judeţean de partid în care s-a discutat despre derapajele conducerii municipale însă este foarte posibil ca Eugen Ţapu să nu fi ajuns la acele dezbateri.

Mai jos, integral, mesajul lui Ţapu:

<<Susţin, cu tărie, echipa #PNL Piatra-Neamţ şi preşedintele acesteia, primarul Dragos Chitic. Decizia luată în urmă cu câteva zile de către Biroul Politic Judeţean este una nedreaptă, nu am aflat nici până acum care ar fi articolele încălcate din Statut. Îi asigur însă pe liberalii din Piatra-Neamt că situaţia va reveni la normal.
Aşa cum spunea şi preşedintele Ludovic Orban, “ce alt serviciu mai mare poți să faci PSD-ului într-un municipiu decât să demiți din funcția de președinte al organizației municipale primarul PNL.”
PNL Piatra-Neamţ este cea mai activă şi mai implicată organizaţie din judeţul Neamţ. De aproape doi ani vedem echipa din jurul primarului Dragoş Chitic prezentă în conferinţe de presă şi în postări publice împotriva unui PSD local care aduce numai prejudicii locuitorilor din municipiu.
PNL Piatra-Neamţ şi-a conturat o agendă a cetăţeanului cu principalele soluţii pentru administrarea cât mai bună a acestui oraş şi trebuie lăsată şă-şi ducă la îndeplinire programul de guvernare locală promis locuitorilor – “PiatraNeamt2020”.
Sunt alături de această organizaţie şi de membrii săi activi şi implicaţi în a face politică liberală la Piatra-Neamţ!>>

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns