Țapu, mesaj dur pentru Arsene: „Vor pleca AMANTELE din Consiliul Județean!

Senatorul liberal Eugen Țapu îi dă un răspuns tranșant lui Ionel Arsene (președintele PSD și al CJ Neamț): urmează curățarea instituțiilor publice de sinecuriști de genul rubedeniilor și amantelor. Iar Țapu spune că este vorba de acele instituții controlae de PSD (cum este și Consiliul Județean Neamț) în care și-au găsit loc astfel de bugetari incompetenți.
„În sectorul bugetar lucrează oameni competenți, buni profesioniști, oameni care știu să-și facă meseria. Sigur, în instituțiile controlate de PSD, așa cum este și cazul în județul Neamț, și-au găsit loc tot felul de lipitori de afișe, cumetri și amante.
În ceea ce-i privește pe aceștia și pentru ei avem un răspuns. Vor pleca!”, a precizat acum câteva minute senatorul Eugen Țapu ca răspuns la un mesaj catastrofic dat de Arsene care îi avertiza pe bugetari că guvernanții liberali le vor afecta joburile.

Mesajul integral al senatorului Țapu, mai jos:


D.V.

5 thoughts on “Țapu, mesaj dur pentru Arsene: „Vor pleca AMANTELE din Consiliul Județean!

  1. Dar vai…Sa nu le plangem de mila, lor amantelor. Le vom regasi pe listele pentru alegerile parlamentare. Cel putin doua dintre ele…Punem pariu?

  2. Dar vai…Sa nu le plangem de mila amantelor..Are grija jupanul sa le asigure ” culcus cald”. Punem pariu ca cel putin doua dintre ele, cele mai „productive”,se vor regasi pe lista PSD la alegerile parlamentare?

  3. Update! Ati vazut ca am avut dreptate? PSD a publicat lista candidatilor! Am castigat pariul?

Lasă un răspuns