Țapu: ”Guvernul PNL NU taie bani! Ionel Arsene face ce știe mai bine: minte! Și o face cu nerușinare!”

Comunicat de presă

Eugen Țapu Nazare: ”Guvernul PNL NU taie bani! Ionel Arsene face ce știe mai bine: minte! Și o face cu nerușinare!”

Guvernul PNL nu a tăiat, la rectificarea bugetară, din drepturile copiilor cu cerințe educaționale speciale din învățământul special desfășurat la nivelul județului Neamț. Este o informație incorectă răspândită de președintele PSD Neamț.

Deși a fost sancționat de nemțeni pentru contraperformanțele administrative, la alegerile europarlamentare și, mai apoi, la cele prezidențiale, Ionel Arsene, continuă dezinformările și răspândirea de știri false. Recent, o văicăreală a plecat dinspre președintele Consiliului Județean Neamț, preocupat, chipurile, de alocațiile bugetare pentru copiii cu handicap, care ar fi fost tăiate. În mod normal, unui asemenea personaj, ipochimen, nu merită să i se răspundă, dar, pentru că afirmațiile sale pot stârni îngrijorare în rândul categoriilor menționate mai sus, trebuie să o facem.

Și să spunem adevărul. Iar adevărul este că Guvernul PNL nu taie niciun leu de la copiii cu nevoi speciale.  Ceea ce Ionel Arsene susține că a văzut este, de fapt, o rectificare bugetară a sumelor care au rămas necheltuite, la acest capitol. Atât și nimic mai mult. Copiii cu nevoi speciale vor avea în contiuare finanțarea asigurată, iar economiile înregistrate la acest capitol sunt redirecționate spre alte capitole bugetare.

Acum, fie Ionel Arsene nu știe să citească un proiect de buget, fie răspândește, cu bună știință, știri false. În ambele situații, trebuie să plece din fruntea Consiliului Județean Neamț.

 

Eugen Țapu Nazare
vicelider al Grupului PNL din Senat
foto – Eugen Ţapu

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns