Ţapu despre epitetele lui Arsene la adresa liberalilor: „Atât îi duce pe unii mintea!”

Liderii liberali nemţeni sunt sideraţi de nivelul la care dezbaterea politică e dusă în unele mesaje emise de preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

DSC_0262

Întrebaţi cum comentează epitele („haită liberală”, „partid care latră”) cu care i-a blagoslovit Arsene, cei de la PNL au dat de înţeles că nu ar comenta prea mult cu privire la nivelul la care respectivul duce ideea de dezbatere politică.

„E genul de afirmaţii la care nu prea ai ce să comentezi şi care nu fac cinste unui om politic serios”, a precizat Mugur Cozmanciuc, copreşedintele PNL Neamţ, în conferinţa de presă încheiată acum jumătate de oră.

Mai tăios a fost senatorul Eugen Ţapu: „Atât îi duce pe unii mintea!…”.

„Bine că nu au început să ne bage în puşcării sau să ne trimită la canal, aşa cum făceau comuniştii cu înaintaşii noştri”, a adăugat Ţapu.

Reamintim că în comunicate de presă difuzate în ultimele zile, liderul PSD Neamţ i-a gratulat pe liberali cu expresii gen: „haita liberală”, „partid care latră”, continuând practici mai vechi de acelaşi tip, când tot despre liberali spunea că sunt „gâşte” şi „papagali”.

D.V.

cop tapu