Ţapu: Demers social-democrat de preluare a primăriei pe uşa din dos!

tapu

Comunicat de Presă

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni la Piatra Neamţ şi ceea ce se încearcă în continuare, prin atacarea fotoliului de primar de catre PSD, reprezintă un joc de interese şi nu expresia unui vot democratic al cetăţenilor municipiului.

În acest sens, am depus o declaraţie politică în Senatul României prin care am tras un semnal de alarmă şi am anuntat faptul că în judeţul Neamţ, de câteva luni bune, trebuiau organizate alegeri parţiale atât pentru postul de primar al Municipiului Piatra Neamţ, cât şi pentru cel de Preşedinte al Consiliului Judeţean.

La nivelul întregii ţări, peste două milioane de români nu au, în acest moment, reprezentanți aleși în funcții cheie pentru comunitățile în care trăiesc. Este vorba de oameni care au dreptul constituţional de a vota şi de legi care trebuiesc puse în aplicare.

În acest moment, la primăria Piatra Neamţ s-a produs un precedent periculos, ce poate fi uşor extins şi la alte primării sau consilii judeţene din ţară. Asta înseamnă să nu acorzi încredere cetăţenilor, organizând alegeri parţiale, ci să creezi terenul prielnic înţelegerilor, trocurilor şi al trădărilor.

Pe fondul ultimelor declaraţii ale liderilor PSD Neamţ, cu privire la faptul că îşi doresc în continuare să atace postul de primar interimar al Municipiului Piatra Neamţ prin formarea unei noi majorităţi, îmi exprim convingerea că domnii deputaţi Mugur Cozmanciuc şi Radu Surugiu vor reuşi să menţină actuala majoritate creată în jurul Partidului Naţional Liberal şi a domnului Dragoş Chitic.

Îmi reafirm dorinţa şi rugămintea adresată consilierilor locali PNL şi ai celor care susţin şi sunt alături de echipa liberală de la Piatra Neamţ, să rămână uniţi şi să nu susţină niciun demers social-democrat de preluare a primăriei pe uşa din dos. Partidul Social Democrat este adversarul nostru de astazi şi va fi principalul adversar la alegerile locale din 2016.

Senator PNL,
Eugen Tapu-Nazare

 

2 thoughts on “Ţapu: Demers social-democrat de preluare a primăriei pe uşa din dos!

  1. Mamă cum i-a servit-o lui Cozmanciuc și lui Surugiu :)))
    E mare bandit Tapu ăsta. Știe ca iar se pregătește o colaborare Cozmanciuc-Arsene pentru a-l da jos pe Chitic și a vrut sa-i arate pisica :)))

  2. Asa l-a invatat Ponta Pinochio pe Arsene, ce nu poate castiga prin vot sa ia prin frauda asa cum a facut si la alegerile prezidentiale. Dar nu le-a ajutat Dumnezeu golanilor asa ca nu o sa ii ajute nici acum. Bai Arsene de ce nu vrea Ponta plagiatorul sa organizeze alegeri? ca stie ca nu va mai suporta romanii? Lasilor!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.